Cod portocaliu de caniculă!

Cod portocaliu de caniculă!

8.638
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Un cod portocaliu de caniculă intră în vigoare astăzi după-amiază în Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. Temperaturile vor urca până la 38 de grade, chiar 39 de grade în anumite zone. În plus disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 

Începând din seara zilei de luni, 1 august, instabilitatea atmosferică se va accentua, la început îndeosebi în vestul ţării și în zona montană, iar marți, 2 august, în majoritatea regiunilor. Vor fi averse însoţite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie, iar pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate şi va cădea grindină.

 

Caniculă și marți

 

În după-amiaza zilei de marţi, 2 august, în sud-estul ţării vremea caniculară se va menţine, iar în estul Munteniei, sudul Moldovei şi partea continentală a Dobrogei se vor mai atinge maxime termice de 35…36 de grade.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-09-2008
    Mesaje
    20

    Abia astept comentariile, sa vad cine mai e vinovat de treaba asta!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3837

    DA FF CALD.SI FARA APA TOCMAI ACUM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.