Delia susține la Craiova cel mai spectaculos concert al anului

Delia susține la Craiova cel mai spectaculos concert al anului

15.045
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lumea fascinantă a Deliei din „Psihedelia” ajunge pe scena Sălii Polivalente din Craiova în cel mai original spectacol live. După succesul extraordinar pe care l-a înregistrat la Sala Palatului din București, cu cel mai spectaculos concert al anului, Delia va duce magia din „Psihedelia” la Craiova. 

Sâmbătă, 9 decembrie, este ziua când scena Sălii Polivalente din Craiova se va transforma într-un univers unic, ce îi va copleși pe spectatori prin grandoare, culoare, personaje inedite și mai ales ipostaze ale artistei în care fanii ei de aici nu au mai văzut-o până acum.

Fiecare ținută a Deliei spune o poveste, fiecare melodie are o tematică a sa și niciun moment nu va semăna cu celălalt, în cel mai original concept artistic live din România.

Psihedelia este un vis devenit realitate, o realitate atipică în care nu există decât sunet, culoare, mișcare, lumină – toate îmbinate în cea mai neașteptată formă. Sunt convinsă că toți cei care vor fi alături de mine la Craiova și care vor pătrunde în acest univers, vor trăi o experiență unică și vor experimenta o altă percepție a realității”, dezvăluie artista, care, după cum și-a obișnuit deja fanii, a început pregătirile pentru acest show special.

Biletele s-au pus deja în vânzare la:

• Sala Polivalentă Craiova • Agenția Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova • Electro Putere Mall Craiova • www.eventim.ro.

Prețurile biletelor variează între 39 și 249 de lei, astfel:

VIP 1: 249 lei;
VIP 2: 149 lei;
Categoria I: 89,00 lei;
Categoria II: 69,00 lei;
Categoria III: 39,00 lei;


5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-08-2016
    Mesaje
    27

    Ma ia rasul ! 250 sunt bani tati ! si 40 de lei si e foarte mult ! Delia… ) Sa fim seriosi !

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6948

    Oricum se aude ca din butoi la polivalenta.Sala aia are acustica de mai bine n-are.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2016
    Mesaje
    19

    Koss ai dreptate se aude ca dintr-o galeata.
    Si pretul biletelor ma dat gata, duduie noi suntem asistati sociali pe aici prin zona.

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6948

    Daca vreti calitate sonora eu pot sa va recomand diverse cluburi ori daca nu Teatrul National Marin Sorescu.
    Concertele in Aer Liber se aud mult mai frumos fata de alea din sala Polivalenta. Pur si simplu are ecou, nu a fost proiectata pentru asemenea evenimente ci pentru competitii sportive.

    Daca alesii locali ar fi construit o sala de spectacole speciala in acest sens altfel ar fi stat treaba. Pana atunci cam singura alternativa ramane sala Amza Pelea de la Teatrul National Marin Sorescu ori in cazul spectacolelor de opera.. sala de opera de la Colegiul Carol sau Filarmonica Oltenia.

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    409

    Astept ceva concerte gen untold si la noi pe stadion ceva mai interesant nu fotbal de cacao complet neinteresant . Un motiv sa ma duc si io la stadion bun nimic ? Decat baluta cu maimuta care joaca miuță , nasol .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.