C.N. ”Fraţii Buzeşti” Craiova dă noul Ministru al Fondurilor Europene

C.N. ”Fraţii Buzeşti” Craiova dă noul Ministru al Fondurilor Europene

15.053
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Craioveanul Dragoş Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene, are 38 de ani, şi a absolvit Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova. A urmat Facultatea de Drept, la Universitatea Româno-Americană din București, și a făcut studii postuniversitare în Drept Internațional, în cadrul Facultății de Drept, de la Universitatea București.

 

Dragoș Dinu a activat în zona ONG din România, a fost trainer în cadrul British Council, pentru tinerii manageri publici în instrumentele de evaluare a politicilor publice și tehnici (2006), a fost și consilier pentru afaceri europene la Secretariatul General al Guvernului, Unitatea de Politici Publice. A desfășurat activitate și în zona de planificare strategică și politici publice la reprezentanța Băncii Mondiale din București, a fost membru în consiliul director și coordonator sectorul public (2009-2016), în cadrul Centrului Român de Politici Europene (CRPE).

 

A mai fost task manager, responsabil de elaborarea raportului de analiză funcțională a Secretariatului Parlamentului din Republica Moldova (2015-2016), expert internațional în analiză funcțională a administrației centrale, în cadrul USAID, Biroul Serviciului civil din Georgia (2015-2016) și partener al firmei Corporate and Public Management Consulting Riga din București (2008-2015) etc.. În mai 2016, Dragoș Dinu a devenit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

 

Dragoș Dinu urmează să fie învestit în cabinetul Cioloș în această seară. Numirea sa în funcția de ministru al Fondurilor Europene a fost semnată deja de președintele Klaus Iohannis.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    zit
    GURU
    Data de inscriere
     01-10-2005
    Locatie
     Spaniei
    Mesaje
    2154

    CV de politruc bugetar.
    probabil nu se va misca nimic in continuare in ministerul ala..

    Proud member of Alfa Team Nu eAŸti cu noi, eAŸti A®mpotriva noastrAƒ! Ai miAŸcat, te-am banat. pam pam!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    97

    Tot retard ca ala de a fost ? „tehnocratul” ala cu absortie ZERO !!!

  3. #3

    Usor,usor trebuie sa ne recuperam pozitia de lideri.

  4. #4

    ministri peste ministri ,ce mai trebuia ministru la fonduri europene nu sint destui ,finante, aci e vb de bani,nu putea sa se ocupe cel de la finante de treaba asta ce mai tb alt ministru ,ori ala e prost nu stie unde sa dea cu banii ?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.