Ponta susţine împărţirea teritorială a României din 2014

Ponta susţine împărţirea teritorială a României din 2014

565
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Împărţirea teritorială a României se va face din 2014, conform declaraţiilor premierului Victor Ponta. Acesta a anunţat joi, 21 iunie a.c. că noua împărţire teritorială a ţării se va face după ce în 2013 va fi introdusă în Constituţie, iar USL va propune regiunile de dezvoltare actuale, fără a se desfiinţa judeţele care există în prezent.

 

„Dacă există o altă propunere mai bună negociată cu celelalte forţe politice, nu e bătută în cuie, dar noi (n.r.-USL) credem că e cel mai pragmatic pe actualele regiuni de dezvoltare (…) Judeţele rămân, aşa se întâmplă în toate ţările europene”, a declarat Victor Ponta. Prim-ministrul a mai adăugat că din 2014 vor funcţiona regiunile cu preşedinţi şi consilii regionale şi cu atribuţii foarte multe de la Guvernul central de la Bucureşti. O altă modificare de care a mai vorbit este legată de ministrul Afacerilor Europene, care nu ar mai exista după parlamentarele din toamnă, şi care s-ar transforma în ministrul „pentru fonduri europene”.

 

Sursa: lupamea.ro2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  195

  Mai este mult pana in 2014 pana la pesedisti … ne mananca maiashii …

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   06-02-2009
  Locatie
   Unde nu te astepti!
  Mesaje
  5238
  Citat Mesaj initiat de cyborg
  Mai este mult pana in 2014 pana la pesedisti … ne mananca maiashii …

  Sa vedem daca sunt…mai asi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.