Șeful PNL Dolj a demisionat

Șeful PNL Dolj a demisionat

484
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Voicu, lider PNL Dolj, a renunțat la șefia filialei, după cinci ani în care a îndeplinit funcția de președinte. Anunțul a fost făcut pe Facebook, iar motivul invocat a fost acela că ”nu voi mai avea timpul necesar pentru a activa în județul Dolj”.

 

 „După cinci ani și jumătate am decis sa îmi închei mandatul de președinte al PNL Dolj, din proprie inițiativă, pentru că urmează să mă implic în câteva proiecte de la nivel central în cadrul partidului al cărui membru sunt din 7 ianuarie 1990. Le mulțumesc din suflet tuturor colegilor din PNL Dolj pentru colaborare și pentru efortul depus în acest mandat. Deoarece nu voi mai avea timpul necesar pentru a activa în județul Dolj doresc mult succes în alegeri tuturor candidaților liberali doljeni la alegerile locale din iunie!”, a anunțat Mihai Voicu, aseară, pe contul personal de Facebook.

3 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  3191

  Bine ai facut.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
 3. #3
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3763

  Poate vroia primar si nu a avut loc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.