PSD Dolj: ”Vom câștiga Primăria Craiova cu un scor foarte bun”

PSD Dolj: ”Vom câștiga Primăria Craiova cu un scor foarte bun”

16.610
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții organizației Dolj a PSD și-au exprimat încrederea că formațiunea social-democrată și Alianța Electorală PSD+UNPR vor obține rezultate bune la alegerile, declarațiile fiind făcute în cadrul unei conferințe de presă organizate duminică seara, după închiderea urnelor.

 

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a asigurat că exponenții formațiunii social-democrate care vor ocupa, în urma scrutinului, funcții de conducere în administrația publică vor acționa ca reprezentanți ai intereselor tuturor cetățenilor din municipiul Craiova și din județul Dolj.

 

În opinia noastră, așa cum am văzut în campania electorală, așa cum am simțit la colegii noștri în această zi, vom câștiga Primăria Craiova cu un scor foarte bun, vom obține mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal și la Consiliul Județean și, de altfel, vom ieși învingători în foarte multe localități din județul Dolj – între 80 și 90 dintre ele“, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

 

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a subliniat faptul că orașul trebuie să se dezvolte în continuare, precizând că o posibilitate în plus, în acest sens, se poate contura în toamna acestui an, odată cu alegerile parlamentare.

 

Vreau să le mulțumesc tuturor craiovenilor care s-au prezentat astăzi la vot, dar mai ales vreau să le mulțumesc pentru că, poate pentru prima oară, nu a fost un vot împotriva unei persoane, ci, din contră, a fost un vot pro-persoană. Aceasta înseamnă că tot ceea ce am reușit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puțin la fel de mult cum am făcut-o până acum și mă voi bate pentru Craiova, indiferent care va fi guvernarea, pentru că este un oraș care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult și pe ce se va întâmpla în toamnă, după alegerile parlamentare, pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar astăzi – un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne oferă șansa să ne gândim că, în toamnă, vom avea iarăși un guvern care se va uita atent către această parte a Olteniei, așa cum s-a uitat și Guvernul Ponta. Cred că ne îndreptăm către un scor istoric pentru PSD în Craiova, dar și în județul Dolj și doresc să le mulțumesc, încă o dată, craiovenilor care au fost alături de mine și de echipa mea, precum și celor care au făcut efortul de a veni la urne, într-un număr destul de mare”, a spus primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

 

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a evidențiat faptul că următorul mandat va marca o continuare a relației de colaborare între CJ și Primăria Municipiului Craiova, în vederea implementării unor proiecte de anvergură.

 

Estimăm că este posibil să înregistrăm cel mai bun rezultat pe care l-a obținut vreodată PSD, ca număr de primari, ca număr de consilieri locali, ca procent din voturile pentru Consiliul Județean. Aceasta înseamnă că oamenii și-au pus speranțele în noi și le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături. În același timp, este o realitate care ne responsabilizează și mai mult. Îi asigurăm pe toți că nu îi vom dezamăgi, că lucrurile despre care am vorbit în campania electorală vor fi realizate. În ceea ce privește Consiliul Județean și Primăria Municipiului Craiova, vom proceda așa cum am făcut-o și în acest mandat: ne vom da mâna pentru ca proiectele mari să fie duse la bun sfârșit, în beneficiul comunității“, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

 

 

Viceprimarul municipiului Craiova Mihail Genoiu a afirmat: „Așteptăm rezultatul final cu nerăbdare, dar nu cu emoții, pentru că am fost cu doamna primar aproape în toate secțiile de votare din Craiova, iar simpatia este maximă. Oamenii sunt foarte mulțumiți de ce s-a întâmplat în orașul nostru în ultimii patru ani și au foarte mari speranțe și așteptări, pentru că se bazează pe ceva concret, pe ceva real, pe realizări existente. Suntem convinși că simpatia lor se va regăsi în votul pe care l-au dat și le mulțumim tuturor pentru efortul de a ieși din casă și de a-și exprima opțiunea.”



17 COMENTARII

  1. #1

    Laude ,nu cred ..sa se numere voturile.

  2. #2

    Câștigați Primaria Craiovei datorită candidațiilor foarte slabi ,iar voi veți menține Craiova ca orașul Șomerilor! Vai mama voastră ,si ai celor care v-au votat lipsă de inteligență!

  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Avem un oras asa de dezvoltat incat nici macar un rahat de exit-poll nu avem la ora 21 . Nici pentru astia nu prezentam interes, darmite’ pentru eventuali investitori straini…locuri de munca…alea alea

  6. #6
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    46

    Craiova, din pacate …. un oras imbatranit si plin de asistati social …

  8. #8

    Vrajeala ,ati furat si vreti sa mai furati in noaptea asta niste voturi.

  9. #9

    ce afaceri a mai facut cine o vrea

  10. #10
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1001

    la cati prosti au drept de vot…

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  11. #11

    Manda ala iar cred a tras ceva pe nas…

  12. #12

    Olguța pe Alexandri cu tine penalo

  13. #13

    Ati fi cistigat intr un picior in fata lui Ec .Dr.Pavel Badea cu doctorat la Chisinau luat pe o inghetata .

  14. #14

    Uraaaa iar vine dna ul yesss ce bn îmi pare acum credca vine sa ii puna brățările doamnei probabil wooooooow

  15. #15
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4289

    Se pare ca stiau ei ceva…

  16. #16
  17. #17
    Afacerist
    Data de inscriere
     24-10-2007
    Locatie
     Brazda City
    Mesaje
    304

    stiau ei ce stiau

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.