ALDE DOLJ: ELEVII DOLJENI CU MEDIA 10 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ TREBUIE...

ALDE DOLJ: ELEVII DOLJENI CU MEDIA 10 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ TREBUIE PREMIAȚI

14.431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anișoara Stănculescu, Președinte ALDE Craiova: ”Propunem  Consiliului județean să găsească soluții pentru recompensarea consistentă a elevilor doljeni care au luat media 10 la Evaluarea naţională”

ALDE susține excelența în educație și consideră că bunele practici și bunele exemple trebuie promovate și încurajate.

La Evaluarea Națională din acest an din 142.000 de elevi 319 au luat media 10. Dintre aceștia 23 sunt doljeni (adică 7%), ceea ce înseamnă o performanță școlară deosebită.

Propunem Consiliului județean Dolj să găsească soluții pentru recompensarea financiară consistentă a acestor elevi.

Ar fi nu doar o recunoaștere firească a comunității pentru efortul lor și al părinților lor dar și un bun exemplu pentru ceilalți elevi de a se mobiliza pentru viitor.

Mai mult, credem că acești elevi ar trebui să fie incluși într-un program prin care să împărtășească în mod direct colegilor lor de generație, în școlile din județ, resorturile care au făcut posibilă obținerea acestor performanțe școlare.

Județul nostru are un potențial extraordinar atât la nivelul cadrelor didactice cât și al elevilor. E important să găsim pârghii de stimulare a acestui potențial astfel încât calitatea actului educațional să crească permanent iar performanțele școlare să se multiplice de la an la an.

ALDE Dolj felicită călduros pe cei 23 de elevi de elită, pe profesorii și părinții lor pentru dăruire și responsabilitate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.