ALDE Dolj întră în lupta pentru fotoliul de primar cu o femeie

ALDE Dolj întră în lupta pentru fotoliul de primar cu o femeie

7.399
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

ALDE Dolj a decis să intre cu un candidat propriu în cursa pentru Primăria Craiova. Mai marii din județ au primit undă verde de la București pentru nominalizarea Anișoarei Stănculescu pentru fotoliul de edil al orașului.

Deși sunt în coaliție de guvernare cu Social-Democrații, reprezentanții ALDE spun că au decis să meargă pe drumul lor după ce au făcut un sondaj de opinie. „Trebuie să recunosc că, având în vedere că avem o coaliție și o majoritate parlamentară alături de PSD, am discutat și cu colegii social democrați înainte de a lua această decizie. În Consiliul Local Craiova există o majoritate consistentă a PSD și pentru bine politc și pentru echilibrul deciziilor din Primăria Craiova, cred că un primar ALDE ar echilibra foarte tare situația la nivelul orașului și cetățeanul s-ar simți mult mai bine știind că acolo sunt oameni care pot să asigure acest echilibru”, a declarat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj.

Anișoara Stănculescu este președintele organizației municipale ALDE și spune că deși timpul până la începerea campaniei este scurt va avea un program pus la punct pentru viitorul orașului. „Îmi asum această candidatură și voi încerca să reprezint cu cinste organizația ALDE. Sunt un om politic nou, dar cred că nu e un defect, ci mai degrabă este o calitate. Craiova are nevoie de conducători cu dragoste de oraș, dar și cu dragoste de semeni. Nu voi intra în niciun fel de conflict cu ceilalți candidați. Voi prezenta public în câteva zile programul meu pentru Craiova, iar campania o să o petrec stând de vorbă cu oamenii peste tot în orașul nostru. Pentru că eu sunt candidatul ALDE, dar în același timp sunt și candidatul cetățeanilor care caută o alternativă. Vreau să le urez tuturor contra-candidaților succes și să-i rog cu respect să se concentreze pe soluții mai bune pentru viața oamenilor”, a spune candidatul ALDE la primăria Craiova, Anișoara Stănculescu.

Pe 11 iunie craiovenii vor merge la vot pentru a alege cine va conduce orașul după ce Lia Olguța Vasilescu a renunțat la fotoliul de primar pentru Ministerul Muncii.



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2793

    Poza spune tot despre miros – de canal și de pușcărie.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-04-2007
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    253

    Ce adunătură de țărănoi … Aştia nu au fețe nici de muncit pe câmp la porumb , si vor sa intre in primărie …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.