ALDE Dolj susține că primarii ar trebui să fie cei care organizează...

ALDE Dolj susține că primarii ar trebui să fie cei care organizează concursurile de angajare în primării

6.486
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții ALDE susţin modificările la Statutul Funcţiei Publice și sunt de părere că ”ar fi normal şi legitim” ca primarii, care sunt ordonatori de credite, ”să se ocupe de organigrame şi de organizarea concursurilor de angajare şi promovare în primării” și nu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), cea care le organizează în prezent. 

ALDE Dolj susține că o asemenea măsură ar reda autoritatea legitimă unei instituţii, cea a primarului, de a decide şi răspunde direct asupra nevoilor de organizare ”în propria casă”. ”Ar fi normal şi legitim ca primarii să organizeze concursurile de angajare şi promovare în primării. ANFP să se ocupe de îndrumare, monitorizare şi control”, este de părere Marius Cristian Tuţă (foto), primarul comunei Bucovăţ, vicepreşedinte ALDE Dolj.

Considerăm că Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) nu trebuie să mai intervină în procesul de recrutare şi promovare a funcţionarilor publici. ANFP trebuie să aibă în continuare un rol important, dar în zona de îndrumare, monitorizare, evaluare şi control asupra respectării cadrului legal şi a standardelor de performanţă profesională”, arată reprezentanții ALDE Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2777

    Sunteți toți niște hoți, deci nu mai contează. Nepotism, jeg, stil sovietic.
    Sper să vină ziua când o să vă duceți la fund cât mai repede, să apuc să mă bucur că teritoriul numit azi România va fi preluat de niște nații, pe merit, să nu mai fie ocupat de niște triburi de babuini.
    Să vedem de unde o să mai luați bani de furat peste ceva ani, bugetarilor! .
    Cei care produc, cei care merită ceva, cei competenți și educați emigrează, idioților. Și mă bucur.
    Mă bucur pentru că cei tineri înțeleg că au dreptul la viață, nu obligația de a sta sclavi pe moșia unor babuini din Evul Mediu. Pleacă iar din țară zeci și zeci de mii de tineri, deci vom vedea cine vă va mai da bani ca să băgați în voi ca porcii!

    Niște găinari cu diplome furate, semianalfabeți hoți, un popor corupt, nemernicit, asta sunteți!

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-07-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1384

    Ii pasa cuiva ce spune ALDE Dolj? Serios, nu mai pierdeti vremea cu astfel de articole

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.