Anișoara Stănculescu de la ALDE cere CJ Dolj să ia măsuri pentru...

Anișoara Stănculescu de la ALDE cere CJ Dolj să ia măsuri pentru ca elevii să primească masa caldă gratuită

5,889
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele ALDE Craiova, Anișoara Stănculescu, susține că programul privind masa caldă gratuită trebuie continuat, însă administrarea lui în plan local trebuie radical îmbunătățită. ALDE arată că este un program necesar, mai ales pentru elevii cu situații economice precare.

Reprezentanta ALDE afirmă că proiectul nu poate fi extins, însă, înainte de a fi corectate ”toate neajunsurile actualului proiect pilot”. ”S-au alocat sume importante de bani pentru acest proiect – numai la Bârca 300.000 lei. Nu este normal să abandonăm sau să suspendăm acest proiect invocând lipsa sălilor de mese sau a cantinelor. Trebuie găsite formule de parteneriat între autoritățile locale cu actori economici, cu ONG-uri, pentru crearea unei infrastructuri decente pentru servirea mesei calde gratuite pentru elevi”, este de părere Anișoara Stănculescu.

Aceasta susține că dacă autoritățile locale din alte județe imaginează soluții pentru ca acest program să meargă mai departe și în județul Dolj pot fi găsite acele soluții prin care banii alocați acestui program să fie valorificați conform destinației lor.

Solicităm Consiliului Județean să acorde o atenție deosebită corectării neajunsurilor acestui program și să facă demersurile necesare pentru ca extinderea lui să cuprindă și alte școli doljene la care învață copii cu o situație socială mai puțin favorabilă”, transmit liderii liberalilor și democraților de la Dolj.

Sursa foto: vrancea24.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.