Anișoara Stănculescu: „Sper ca și după aceste alegeri să colaborăm toți cei...

Anișoara Stănculescu: „Sper ca și după aceste alegeri să colaborăm toți cei care am candidat pentru binele orașului“

10,768
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anișoara Stănculescu, candidatul ALDE la primăria Craiova, s-a declarat mulțumită de scorul obținut și spune că își dorește o colaborare cu restul candidaților. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la vot, în mod special celor care m-au votat, celor care au votal ALDE. Sper ca și după aceste alegeri să colaborăm, să ne punem la masă toți cei care am candidat, toate partidele politice, pentru binele orașului. Sunt bucuroasă pentru că rezultatul de astăzi este mult mai bun decît cel obținut de candidatul ALDE de la alegerile de anul trecut“, a declarat Anișoara Stănculescu.

Președintele filialei doljene a ALDE, deputatul Ion Cupă s-a declarat dezampăgit de numărul foarte mic al craiovenilor care au votat. „Am avut o prezență foarte slabă la vot, ne bucurăm pentru rezultatul obținut, ne bucărm pentru că am consolidat organizația municipală Craiova foarte bine. Pentru noi este un rezultat foarte bun așa cum spuneam, dacă obținem un rezultat din două cifre noi suntem cîștigători.  Vreau să felicit cîștigătorul, candidatul PSD. trebuie însă să spun că se fac niște calcule. La ora actuală sunt două posibilități pe scena politică. Dacă aduni ALDE + PSD sunt aproximativ 60%, ceea ce înseamncă că alinața de guvernare, are o majotare absolută în Craiova, iar dacă aduni tot ce este pe dreapta de asemenea este o majoritate, ceea ce dă foarte mult de gândit cetățenilor din Craiova“, a spus Ion Cupă.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-09-2017
  Mesaje
  9

  Satanism Spritual, vrăji/magie/vrăjitorie, adevărul despre Noua Ordine Mondială evreiască, controlul minții-psihotronică, influențarea comportamentului, adevărul despre minciunile creștisnimului, islamului și altele.

  Intră pe siteurile:

  https://www.seruah.com
  http://bucurialuisatan.com
  http://crestinismulexpus.blogspot.com

  Studiază, împuternicește-te și fii liber!

  Tu nu ești o vită. Tu poți orice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.