Antonie Solomon in dialog cu cetatenii din cartierele Craiovita Noua, Lapus Arges...

Antonie Solomon in dialog cu cetatenii din cartierele Craiovita Noua, Lapus Arges si Brazda lui Novac

921
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la functia de senator, in Colegiul 1 Craiova – Antonie Solomon, s-a intalnit astazi cu locuitorii din cartierele Brazda lui Novac si Craiovita Noua.

Acestia si-au expus problemele cu care se confrunta si au solicitat sprijin in rezolvarea problemelor din cartiere, in special in ceea ce priveste prezenta masiva a cainilor comunitari pe strazi.

Candidatul PP-DD la functia de senator, Antonie Solomon,  a precizat ca timp de 12 ani, s-a aflat in slujba comunitatii craiovene, si a incercat sa schimbe imaginea orasului.

“Cred ca mai pot avea un cuvant important de spus pentru sprijinirea capitalei Olteniei. De aceasta data, voi merge in Parlament sa fac auzita vocea Craiovei si sa sustin trei mari proiecte: realizarea Drumului expres in regim de autostrada Craiova – Pitesti, adaptarea legislatiei privind protectia cainilor comunitari la cea europeana si descentralizare totala pentru administratia publica locala. Am intalnit craioveni care ma doreau in continuare in fruntea orasului, dar voi incerca sa ajutCraiovadin postura de parlamentar al orasului in care locuim cu totii. Iubesc Craiova si cred ca asta s-a vazut in timpul mandatelor mele de primar. De aceea, voi lupta sa apar interesele Craiovei si oamenii sa nu fie dezamagiti ca m-au ales sa-i reprezint in Parlament!”, a declarat Antonie Solomon.

In vizita efectuata in cartierul Craiovita Noua, Antonie Solomon a fost insotit si de Gheorghe Netoiu, candidatul PP-DD la functia de deputat in Colegiul 1, dar si de mari nume ale Craiovei Maxima: Sorin Cartu, Nicolae Ungureanu, Radion Camataru, Nicolae Tilihoi, Aurel Beldeanu, Nicolae Negrila.

Seara trecuta, Antonie Solomon impreuna cu Mihai Cilibiu candidatul PP-DD pentru Colegiul 2 la alegerile parlamentare, s-a aflat in cartierul Lapus, unde au fost primiti cu caldura de locuitori, nemultumiti ca de mai bine de o jumatate de an nu au mai simtit nicio imbunatatire in cartierul in care locuiesc.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.