Bis, Olguța Vasilescu! (Video)

Bis, Olguța Vasilescu! (Video)

91.414
124
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(15 voturi, media: 2,33)

Deși primele rezultate parțiale nu au fost făcute publice, Lia Olguța Vasilescu, este, se pare, cea care a câștigat, pentru a doua oară, mandatul de primar al Craiovei. Majoritatea alegătorilor i-au acordat votul. Edilul a pornit din start cu cea mai mare șansă, iar așteptările PSD nu au fost înșelate. 

 

Rămâne de văzut dacă edilul va avea și consiliu local majoritar PSD sau va trebui să facă echipă cu un consiliul local PNL.

 

Pe parcursul următoarelor ore vor fi numărate voturile, iar primele rezultate oficiale vor apărea, cel mai probabil, în circa o oră. Prima declarație a Olguței Vasilescu, după închiderea urnelor, în video-ul de mai jos!

***

În 2012, Olguța Vasilescu câștiga localele în fața lui Antonie Solomon, la o diferență mică de voturi, în urma unei campanii în care acuzațiile și vorbele de duh au curs continuu. Dar, surpriză: în 2016, Olguța Vasilescu l-a ”cooptat” în campanie chiar pe… Antonie Solomon. Unii dintre craioveni au fost dezamăgiți de ”parteneriatul” de imagine al celor doi, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu patru ani, o votaseră pe Vasilescu pentru că nu voiau la primărie un ”pușcăriabil”.

 

Ironia sorții a făcut ca, acum, Olguța Vasilescu să candideze în postura de urmărit penal. Dacă va avea și soarta fostului primar, rămâne de văzut.



124 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    7293

    Ne meritam soarta…

  3. #3
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    466

    Probabil finalul celui de-al doilea mandat n-o sa ma mai prinda aici

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    278

    Sa va luati bilete de tren spre Timisoara, se fac angajari ! Aici inca 4 ani cu siguranta nu ai de ce sa ramai.

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5700

    Vai de capul vostru. Iar v-ati pricopsit cu ea inca 4 ani.. Eu o sa plec din tara.. Ma doare la basca

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
  7. #7
  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Multa lume proasta in orasul asta…..mai ramane decat sa ne facem mutatie in alt oras ca aici o sa murim de foame

  11. #11

    Ce nu ai vrea tu asta de la craiovaforum sa fii viceprimar daca ar iesi Badea dar….peste 100 de ani poate

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-03-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    18

    Au votat bosorogii cu babele si tineretul…Offff!!

  13. #13
  14. #14

    Ai dreptate parțial si susțin ceea ce spui…..nu sunt un susținător al Olgutei, dar din lipsă de contracandidati reali lumea a ales continuitatea……și acest lucru nu este neapărat bun întotdeauna

  15. #15

    SA IAU PSD-UL -DNA-UL IN P..A CU TOTI IDIOTII DIN ORASUL MAFIEI CARE AU VOTAT TOT CU HOTII

  16. #16

    Degeaba vorbim si doar atat majoritatea pensionarilor nu stiu sa voteze decât „trandafiri” de 20 de ani încoace asta au făcut tineretul din păcate nu iese la vot pt ca nu sunt Conștienți zic eu ,cum oare put schimba ceva daca ii lăsam pe alți in locul nostri

  17. #17
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    171

    Majoritatea cunoscutilor pe care i-am intrebat (18-24 ani) mi-au spus ca au votat cu Olga. Deci nu mai pot sa dau vina pe batrani.
    Acum cateva luni am spus ca Olguta e 100% de al doilea mandat din momentul in care PNL l-a pus pe Badica candidat iar Badica se incurca in vorbe pana si in ziua votarii. Ca tot s-a dus pe la vreo scoala sa voteze, eu l-as invita sa ramana pe acolo sa o mai faca o data incepand cu clasa I.

  18. #18

    Sa discutati despre asta la o bere..in centrul vechi..ce ironie..

  19. #19

    In Bariera Valcii au dat de baut tiganilor sa o voteze pe Olguta.

  20. #20

    este ceva normal pentru ca contracandidatii au stiut doar sa arate cu degetul in loc sa iasa in evidenta cu ceva bun ,oricum nu imi pasa ,pe mine ma plictiseste muierea asta ,iar contracandidatii nu se pricep nici sa iasa in evidenta ca sa ne plictiseasca

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.