Cetățenii din Bechet, alături de PNL, alături de Constantin Ionele! (P)

Cetățenii din Bechet, alături de PNL, alături de Constantin Ionele! (P)

1.826
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Constantin Ionele, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al orașului Bechet, în prezent viceprimarul localității, și-a prezentat, sâmbătă, 28 mai, programul electoral. Alături i-au fost colegii din PNL, dar și un grup numeros de simpatizanți, cu care s-a întâlnit în Parcul central. Nicolae Giugea, candidat pentru președinția Consiliului Județean Dolj, consilierii județeni Veta Păsculescu și Daniel Drîgnei, liberalul Laurențiu Ivanovici și senatorul Mario Ovidiu Oprea l-au însoțit pe Constantin Ionele prin oraș, au discutat cu oamenii și au vorbit despre importanța continuării tradiției liberale.

Noi nu scoatem profesorii din școli, nu scoatem doctorii din spital, nici intelectualii din instituții, ca să ne facă campanie electorală, așa cum se întâmplă frecvent cu candidații PSD, care profită de funcții, se folosesc chiar și de copiii de grădiniță, pentru a-și face campanie! Alături de mine sunt oameni care fac asta cu sufletul, cu dorința sinceră de a face ceva pentru oraș, să evolueze și să prospere. Toți oamenii care ne-au fost și ne sunt alături sunt cetățenii Bechetului, cetățeni care își exprimă propria dorință, aceea de a fi alături de noi, de Partidul Național Liberal, spre victoria care se apropie. Țin să le mulțumesc oamenilor pentru susținerea acordată și să-i asigur, la rândul meu, de tot sprijinul! Cu toții mă cunosc și știu de ce sunt în stare și dacă merit votul lor sau nu. De-a lungul anilor, am rămas același și același voi rămâne, indiferent dacă voi câștiga această cursă electorală. Eu sunt același „Titi” care încearcă să ajute de fiecare dată când are ocazia, uneori uitând chiar de problemele mele. Dacă aveți încredere în mine, pe 5 iunie votați Constantin Ionele primar! Împreună vom reuși să reclădim orașul!”, a mărturisit Constantin Ionele, candidatul PNL pentru scaunul de primar în Bechet.

Ionele Constantin va continua proiectele pentru dezvoltarea orașului Bechet, la care a contribuit din calitatea de viceprimar, și va implementa măsuri pentru atragerea investițiilor private. Pentru sprijinirea Educației tinerelor generații, vrea să modernizeze Școala din Vale, să reabiliteze Liceul Teoretic Bechet și să construiască cel mai mare Complex școlar din Regiunea Oltenia, cu o valoare de 5,5 milioane de euro. Elevii cu rezultate bune la învățătură vor fi ajutați financiar. Pe de altă parte, viitorul primar liberal va finaliza proiectul de modernizare a bazei sportive Portul Bechet. Oraș cu tradiție, Bechetul va avea și formații de dansuri care să pună în valoare portul popular și tradițiile din zonă.

”Primarul Constantin Ionele va continua extinderea rețelei de canalizare cu 30 de km și pe cea de apă potabilă cu 32 de km și va construi o stație de epurare. Foarte important, va începe construcția Centurii Ocolitoare a orașului, pentru ca traficul greu să fie deviat și să nu mai afecteze infrastructura rutieră. Asfaltarea străzilor este, de asemenea, o componentă a planului de modernizare a orașului, ca și reamenajarea parcului, a Casei de Cultură și amenajarea unor locuri de joacă pentru copii, sunt de asemenea, măsuri pe care Constantin Ionele le are în plan. Portul Bechet, al doilea ca mărime din județ, după Calafat, își dorește să fie dezvoltat și extins cu circa 10 hectare. Are toată susținerea din partea noastră, garantăm pentru ambiția și determinarea lui și suntem convinși că o gândire liberală ar putea scoate la liman acest oraș de la Dunăre, a afirmat Veta Păsculescu, aflată pe listele electorale ale PNL pentru Consiliul Județean Dolj.

Pentru Sănătate, administrația PNL se va îndrepta către dispensarul uman și Centrul Medical Social, care au nevoie de reabilitare și va înființa Camera de Gardă Bechet și Stația de Ambulanță.

Nimic nu mai poate contesta realitatea: Ionele Constantin va fi primarul orașului Bechet! O dovedește mulțimea de oameni care a ieșit să se întâlnească cu el, este dovada că oamenii au încredere în el. Și Partidul Național Liberal are încredere în Constantin Ionele și în echipa de consilieri locali care îi este alături, cei județeni, care, de asemenea, vor face ca platforma lui electorală să se materializeze. Pe 5 iunie, Bechetul va vota în cunoștință de cauză un partid demn de încredere, cu oameni capabili și care vor sincer să facă ceva pentru cetățeni – PNL.”, a afirmat președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea.

Crearea unei Asociații de proprietari pentru cetățenii care locuiesc la bloc și reabilitarea termică a acestora este o altă măsură cu care Constantin Ionele vine în întâmpinarea nevoilor oamenilor. Și cei aflați în mare dificultate financiară sunt în atenția candidatului PNL. Pentru aceștia va fi înființată o cantină socială. Liberalul va întreprinde demersurile necesare pentru inaugurarea Judecătoriei Bechet. Ca să creeze locuri de muncă, candidatul PNL la Primăria Bechet se va zbate să deschidă o fabrică de prelucrare a lemnului, dar și să împădurească 100 de hectare de teren cu salcâm.

Comandat de PNL Dolj. Executat de SC Printex SRL. CUI Mandatar: 21160042



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.