Claudiu Manda: ”În 2015, salariul minim, pensiile și indemnizația de handicap o...

Claudiu Manda: ”În 2015, salariul minim, pensiile și indemnizația de handicap o să crească” (P)

3.283
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a anunțat, azi, că, din 2015, salariul minim pe economie, pensiile și indemnizațiile persoanelor cu dizabilități vor crește, arătând, astfel, că Guvernului Victor Ponta susține solidaritatea socială. 

”Pe de o parte avem creştere economică şi pe altă parte solidaritate socială. Ce presupune lucrul acesta? Că banii pe care îi colectăm în plus, ca urmare a creşterii economice, a creşterii colectării, a atragerii de resurse către economia românească să fie distribuite către persoanele care au cea mai mare nevoie de ele. Şi am văzut cu toţii că au fost mărite salariile cele mai mici din învăţământ, au fost mărite salariile cele mai mici din sănătate. Pentru anul 2015, aşa cum este construit în acest moment proiectul de buget, vorbim de posibilitatea de a creşte pensiile cu până la cinci procente, vorbim de creşterea salariului minim şi vorbim de creşterea indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap”, a afirmat Claudiu Manda.

Șeful social-democraților doljeni a precizat că nu poate spune cu exactitate cu cât vor fi majorate pensiile, salariul minim și indemnizația de handicap, urmând ca aceasta să fie calculate în curând. ”Nu pot să vă spun toate cifrele în acest moment, având în vedere că se fac calcule, având în vedere că vorbim de proiectul bugetului de stat, că atunci când va fi votat acest proiect şi trimis către Parlament putem vom vorbi de cifre foarte clar. Însă pot să vorbesc despre o filozofie, aşa cum vă spuneam şi mai devreme, nu se întâmplă această ştire şi această veste doar pentru că este campanie electorală, ci acest lucru s-a întâmplat şi până acum. Am avut creştere economică sub Guvernul Ponta, ne dorim să continuăm această strategie cu Victor Ponta preşedinte şi un Guvern condus de această majoritate construită în jurul PSD-ului”, a declarat Claudiu Manda.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3173

    sa vedem

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.