Claudiu Manda: ”Cred că o să ne depășim obiectivul și la Camera...

Claudiu Manda: ”Cred că o să ne depășim obiectivul și la Camera Deputaților și la Senat”

4.260
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a afirmat, după ieșirea de la urne, că, la nivelul județului Dolj, obiectivul formațiunii politice pe care o conduce este de a câștiga minimum doi senatori și minimum șase deputați și că este încrezător că numărul acesta chiar va fi depășit.

 

Am votat în primul rând pentru România, am votat pentru singurul partid care a prezentat un program de guvernare în campania electorală și am votat pentru ca România să fie condusă de români și pentru români. Sper să câștigăm la nivel național cu un scor așa cum ne dorim, să putem să facem majoritate, iar în județul Dolj ne-am propus un obiectiv de minimum doi senatori și minimum șase deputați și eu cred că o să-l depășim și la Camera Deputaților și la Senat”, a declarat Claudiu Manda.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    55

    Furati voi si iasa cum va doriti, doar snteti experti in asta.
    PS. Eu am o intrebare pentru amantul alcoolgaskayei. Ce se face daca pleaca la bucale alcoolgaskaya ? pe cine mai loveste in buba asta ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.