Claudiu Manda, deputat PSD de Dolj, în cărţi pentru Ministrul Bugetului

Claudiu Manda, deputat PSD de Dolj, în cărţi pentru Ministrul Bugetului

3.055
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Deputatul de Dolj, Claudiu Manda, este în cărţi pentru a deveni ministrul Bugetului în locul lui Liviu Voinea, care din toamnă va prelua funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa financiară.

Manda, 39 de ani, este economist, expert contabil şi a intrat în politică acum mai bine de un deceniu.

El este membru în Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, ocupând funcţia de vicepreşedinte. Joi, Guvernul a aprobat rectificarea bugetară, aceasta fiind probabil ultima prezentare de acest gen a actualului ministru al Bugetului, Liviu Voinea.

După ce Voinea a fost ales viceguvernator al BNR, premierul Ponta a început să caute un înlocuitor pentru a prelua bugetul României, în valoare de peste 45 de miliarde de euro. Liviu Voinea a devenit ministrul Bugetului în mai 2012, fiind unul dintre apropiaţii premierului Ponta. În timpul mandatului de 2 ani, el a ţinut cheltuielile sub control, intrând de multe ori în coliziune cu influenţi baroni ai PSD-ului şi chiar cu miniştri ai cabinetului Ponta 1,2 şi 3.

Manda este preşedintele PSD Dolj şi a organizat marţi, la Craiova, Consiliul Naţional al partidului de guvernământ unde Ponta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României.

Manda, în vârstă de 39 de ani, s-a născut pe 20 decembrie 1975 la Craiova. A urmat cursurile Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi a obţinut ulterior certificatul de expert contabil de la Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, fiind la vremea respectivă cel mai tânăr deţinător al titlului. În 2009, Claudiu Manda devine doctorand în management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte.

Sursa: zf.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1621

    Nu are ce cauta acolo nu are pregatire necesara si facultatea la privat facuta asta numai politic are bani multi si isi cumpara locul unde ajungem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    1091

    Ce inseamna psd ul

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     10-05-2012
    Mesaje
    176

    Manda, asociat cu un interlop falsificator de carduri !!! Contabilul mafiei din Craiova!!! Daca e adevarat,n-are ce cauta acolo,e penibil.
    http://www.nasul.tv/2014/08/06/exploziv-noul-ministru-al-bugetului-claudiu-manda-este-contabilul-mafiei-din-craiova/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.