Claudiu Manda: Florin Bădoi va fi primarul comunei Rojiste din 5 iunie!...

Claudiu Manda: Florin Bădoi va fi primarul comunei Rojiste din 5 iunie! (P)

2.894
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, luni seară, la o întâlnire cu simpatizanți ai formațiunii social-democrate și echipa de campanie din comuna Rojiște, prilej cu care și-a declarat susținerea pentru candidatul PSD la funcția de primar, Florin Bădoi.
Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de secretarul organizației județene, Florentin Tudor, și de o parte dintre candidații pentru o funcție de consilier județean: Lavinia Craioveanu, Marius Cosmin Pantilimon și Laurențiu Grigore Vieru.
„Am venit acasă la prieteni pentru a vă da un semnal: PSD nu-și abandonează oamenii. Dacă ne ajutați să-l votăm primar pe domnul Florin Bădoi, vă spun încă de pe acum că Rojiște va avea de câștigat și, implicit, fiecare dintre locuitorii comunei. Vă admir că ați avut curajul de a fi prezenți la întâlnirea noastră, pentru că știu foarte bine situația de aici, cunosc metodele în care se face campanie și sunt convins că sunt mult mai mulți oameni alături de noi, dar, de teamă să nu fie văzuți, preferă să nu se afișeze, dar să ne voteze duminică. Dacă actualul primar va câștiga, va face ce a făcut și până acum, adică nu mare lucru.
Un primar, indiferent de la ce partid este ales, ca să rezolve problemele din comunitate, are nevoie de sprijin, pentru că banii din taxele și impozitele locale nu îi ajung decât să plătească salariile, poate și curentul la primărie. Dacă vrei apă, canalizare, drumuri, școli, iluminat public, trebuie să faci proiecte pe care să le depui pentru a obține finanțarea necesară.
Banii pot fi luați de la consiliul județean, de la Guvern sau prin intermediul fondurilor europene. Dar pentru a obține finanțarea necesară, trebuie să te preocupe soarta oamenilor din comună și să te zbați pentru ei. Primarul încă în funcție nu a făcut nimic din toate acestea. Este important să îl alegeți pe Florin Bădoi în fruntea localității, pentru că a demonstrat prin tot ce a făcut că îi pasă de dumneavoastră și mai și știe să acceseze niște fonduri europene.
Un vot pentru PSD și pentru domnul Florin Bădoi este un vot pentru Rojiște, un vot pentru a ieși din anonimat, iar comuna dumneavoastră să înceapă să crească. Singurul partid care poate să facă ceva pentru comuna Rojiște este PSD. Așa că, duminică, vă rog să votăm Florin Bădoi pentru primar și lista PSD pentru consiliul local, pentru o majoritate care să dezvolte Rojiște, și pentru consiliul județean”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Rojiște, Florin Bădoi, a spus: „Ne mai desparte mai puțin de o săptămână de alegerile pentru primărie și consiliul local. Nu trebuie să lăsăm garda jos în aceste zile și trebuie să muncim mai mult pentru un rezultat cât mai bun. Obiectivul nostru îl reprezintă câștigarea competiției electorale, fie că vorbim despre alegerea primarului, fie că vorbim despre alegerea consiliului local.
Preluarea primăriei din Rojiște de către PDL, în prezent PNL, a echivalat cu dezastrul pentru noi, pentru că, din 2012 și până acum, aici nu s-a mai întâmplat nimic.
Noi ne propunem câteva obiective de bun simț, care pot fi puse în practică dacă vom câștiga alegerile. Avem o șansă mare, iar faptul că, astăzi, alături de noi sunt reprezentanți de la vârful organizației PSD Dolj ne dă tăria de a merge la oameni pentru a le spune că suntem susținuți să dezvoltăm comuna noastră. Așadar, vă rog să ne mobilizăm și să votăm candidații PSD, fie că vorbim de primar, de consiliul local sau de consiliul județean”.
La rândul său, președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată pe lista PSD pentru o funcție de consilier județean, a afirmat: „Mă bucur să văd atâta lume în sală, un semnal pozitiv, care îmi conferă certitudinea că domnul Florin Bădoi se bucură de respectul și aprecierea comunității din Rojiște. Din păcate, localitatea dumneavoastră a rămas în urmă față de multe dintre comunele din Dolj, iar acest lucru se poate schimba după votul din 5 iunie, cu Florin Bădoi primar.
Aveți ocazia extraordinară de a așeza această comună pe un alt drum, o șansă pe care, dacă o pierdeți, nu o veți mai întâlni decât peste patru ani. Ar fi prea mult! Haideți să strângem rândurile și, pe 5 iunie, să ieșim la vot pentru Florin Bădoi, pentru o majoritate PSD în consiliul local și consiliul județean, pentru a începe să construim împreună viitorul comunei Rojiște!”
Secretarul organizației PSD Dolj, Florentin Tudor, a precizat: „PSD a reușit să demonstreze că, dacă ești un bun gospodar, dacă ești chibzuit, dacă ești implicat, dacă ai viziune, dacă ești profesionist și cu respect pentru oameni, poți face multe pentru comunitate. Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Florin Bădoi, un om dedicat comunei Rojiște, un om pe care îl meritați în fruntea localității. Mă bucur că am găsit în candidatul nostru pentru primărie o persoană care își dorește să facă treabă, să implementeze proiecte, dar căreia, fără o majoritate PSD în consiliul local, îi va fi foarte greu să le pună în practică.
Este absolut necesar ca duminică să mergeți la vot, alături de prieteni, de rude și să-l alegeți pe Florin Bădoi primar, să puneți ștampila pe lista cu candidații social-democrați pentru consiliul local și pentru consiliul județean.”

Comandat de PSD Dolj. Executat de SC Oak Media SRL. CUI MANDATAR FINANCIAR: 2116002



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4792

    sigur?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.