Claudiu Manda: ”Îi rog pe toți doljenii să meargă și să voteze...

Claudiu Manda: ”Îi rog pe toți doljenii să meargă și să voteze Victor Ponta” (P)

1.378
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, crede că participarea la vot în acest tur de scrutin va fi mai mare, la fel și diferența de voturi dintre cei doi candidați. Claudiu Manda invită oamenii la vot pe 16 noiembrie.

Îi rog pe toți doljenii să meargă pe 16 noiembrie la vot și să voteze, așa cum susține un oltean de-al nostru, Tudor Gheorghe, un candidat viu, și anume Victor Ponta. Ca procent va fi mai bine decât în primul tur. Ca număr de voturi, va fi o participare mai mare, ca diferență de voturi între Victor Ponta și Klaus Iohannis va fi o diferență mai mare decât în primul tur. Am avut în primul tur un plus de 100.000 de voturi, cea mai mare  și să susțină diferență obținută, între județene, pentru Victor Ponta. De data aceasta vrem să avem o diferență mai mare. 

I-am văzut pe colegii mei foarte motivați, fiecare în ce are de făcut în perioada această de campanie electorală. Echipele locale la fel de motivate. Adică ne așteptăm la un rezultat foarte mare.  

Pe Dolj aș vrea să spun că am asistat, cel puțin în ultima vreme la o campanie electorală ultra-mizerabilă din partea celor de la ACL. Se vede mâna celor ai lui Traian Băsescu, adică componenta PDL-istă a ACL, că ne-am mai confruntat în campanie electorală cu cei de la PDL și știm cât de multe mizerii umblă. Se vede disperarea lor, dar nu este la fel ca acum cinci ani când, în intenția de a câștiga Traian Băsescu, au făcut mult mai multe ilegalități. La vremea respectivă s-au dat și pături, covoare, ce nu s-a dat. Au avut și avantajul că s-a desființat PIC-ul și s-au cumpărtat la prețuri foarte mici și au avut. De data asta nu au dat materiale așa de multe la oameni, dar au umblat cu multe materiale mizerabile. Noi le-am strâns și prabil că luni sau marți, vom merge cu roaba sau cu căruța și o să le băgăm la ei în sediu să aibă să citească în următorii cinci ani, cu Klaus Iohannis al lor în opoziție.

Mai știm că noi avem criterii de performanță stabilite în PSD în procent pe localități sau pe secții de votare sau număr de voturi. Cei de la ACL au un nou criteriu de performanță. Și anume numărul de telefoane date la 112. Am înțeles că au și campioni și vicecampioni. Vicecampion ar fi ieșit Marian Irinei, care are fi sunat din Ciuperceni, în ziua votului, la 112 de nu știu câte zeci de ori. Nu a putut să-l oficieze ca fiind el vicecampion, pentru că el a spus că este un admirator al lui Irinei, și atunci nu a putut să fie omologat recordul. Însă și noi ne gândim ca, în ziua votului, să sunăm și noi la 112 pentru orice fel de chestiune care ni se pare un milimetru altfel decât ar fi trebuit să fie”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.