Claudiu Manda: ”Ne așteptăm să fim printre primele filiale la numărul de...

Claudiu Manda: ”Ne așteptăm să fim printre primele filiale la numărul de alegători”

520
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda a mers la vot în această dimineață, în Craiova, la Școala nr. 39. El a declarat că își dorește ca românii să trimită în Parlamentul European o echipă puternică care să se mândrească cu România.

Am votat pentru România, pentru Dolj, am votat cu cea mai bună echipă. Am votat cu speranța că cei care vor merge în Parlamentul European ne vor reprezenta cum se cuvine. Am votat cu dorința ca cei care au fost până acum acolo și ne-au pârât și ne-au reclamat să nu mai ajungă acolo. Ne așteptăm să fim printre primele filiale la numărul de alegători, ne batem chiar pentru primul loc. Le spun doljeilor să vină la vot pentru că este dreptul lor democratic și noi ne dorim un rezultat bun. Votul de azi este și o notă pentru autoritățile locale despre cum și-au făcut treaba până acum”, a declarat la ieșirea din secția de vot președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.