CONGRES PSD. Social-democraţii îşi aleg conducerea. Năstase, APLAUDAT la scenă deschisă

CONGRES PSD. Social-democraţii îşi aleg conducerea. Năstase, APLAUDAT la scenă deschisă

572
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Social-democraţii îşi aleg, la Congresul extraordinar al PSD, care are loc vineri şi sâmbătă, noua conducere a partidului. Victor Ponta va fi reconfirmat în fruntea formaţiunii, fiind singurul candidat la postul de preşedinte, iar Liviu Dragnea va intra în cursă pentru noua funcţie creată, de preşedinte executiv. Bătălia cea mai dură se va da pentru funcţiile de vicepreşedinte.
UPDATE 17.10 Andrei Alexandru, membru al PSD sector 2 şi fost consilier al lui Nicolae Văcăroiu, protestează faţă de faptul că i-a fost invalidată candidatura la preşedinţia partidului. “Păstrez încă speranţa că până mâine, ziua decisivă a Congresului, se vor găsi oameni raţionali care să intervină pentru schimbarea acestei decizii abuzive a Comisiei de propuneri şi că voi primi statutul de candidat la preşedinţia PSD”, spune Alexandru.

UPDATE 17.00 Adrian Năstase a fost aplaudat şi ovaţionat la scenă deschisă la Congresul PSD. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a salutat, de la tribuna oficială, prezenţa foştilor preşedinţi ai PSD şi i-a prezentat sălii rând pe rând. Ion Iliescu a fost aplaudat, de asemenea, îndelung de către cei prezenţi. Cu aplauze au fost primiţi şi Mircea Geoană şi Oliviu Gherman. Însă cele mai multe aplauze le-a primit Adrian Năstase, care a fost vizibil emoţionat.

UPDATE 16.25 Congresul PSD a fost deschis de un discurs susţinut de premierul Victor Ponta, liderul partidului: “Este o onoare pentru mine în 2013 să fiu liderul PSD şi să reprezint alături de dvs. această idee de schimbare de care România, Europa şi lumea au încă nevoie. E un moment de bilanţ pentru ultimii trei ani şi un moment în care trebuie să prezentăm partenerilor noştri politici, sociali, europeni şi internaţionali proiectul pe care PSD îl are pentru viitorul României, acel proiect care să facă din România o ţară mai bună şi din locuitorii României oameni mai prosperi şi mai fericiţi de a trăi într-o ţară mai dreaptă”.

 

Sursa: oradedolj.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.