(Video) Craiova: Reacţiile liderilor politici la aflarea exit-poll-urilor

(Video) Craiova: Reacţiile liderilor politici la aflarea exit-poll-urilor

560
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut cele mai multe procente la alegerile europarlamentare (între 41 şi 43%), fiind urmată de PNL, care a obţinut între 13,3 şi 14,92%, şi de PDL, care a obţinut între 10 şi 12% din voturi, arată rezultatele exit-poll-urilor efectuate de CURS, CSCI, Operation Research, IRES.

La Craiova, reacţiile din partea liderilor locali nu au întârziat să apară:

Claudiu Manda (preşedinte PSD Dolj): „Rezultatul acesta este o notă bună pentru noi, pentru PSD și colegii de la UNPR și PC, pentru guvernarea noastră, pentru administrația noastră locală. E un rezultat care ne confirmă că oamenii au încredere în noi și care ne dă speranța că ne va fi ușor să ne îndeplinim următorul obiectiv: președintele României – Victor Ponta.  Le mulțumesc colegilor care s-au implicat în campanie și sper ca numărătoarea voturilor să ne confirme că suntem pe locul I la nivel de țară”.

Olguţa Vasilescu (preşedinte PSD Craiova): „Dupa victoria zdrobitoare de azi, PSD se poate pozitiona ca fiind cel mai puternic partid social democrat din Europa! Sper ca PSD Dolj sa ocupe primul loc pe Romania!” (Sursa: pagina personală de Facebook).

Din estimările mele, vom avea un procent de peste 50% în Craiova. Vom vedea mâine (luni, 26 mai n.r.) care e situația exactă. USL a avut în Dolj un procent de peste 65%, iar mâine ne vom da seama cât din acest procent a reprezentat PSD și cât a fost aportul PNL”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la sediul de campanie al PSD.

Marian Jean Marinescu (preşedinte PDL Dolj): „Multumesc tuturor celor care au muncit in campania aceasta, extrem de dificila. Asteptam cifrele din sectii. Rezultatele sondajelor de opinie nu reflecta rezultatul final si sunt convins ca PDL va avea probabil sase mandate in Parlamentul European, iar PSD va cobori sub 40%. Profit de ocazie sa-mi incurajez colegii din sectiile de votare, pe care ii rog sa fie foarte atenti. Acolo, in sectiile de votare se hotaraste rezultatul, nu la televizor, prin sondaje de opinie. Va multumesc tuturor!” (Sursa: comunicat de presă).

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    176

    Speechless…

    (.)(.)
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1332

    romania isi merita soarta … nu inteleg cum poate partidu asta sa obtina procentele astea …

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    820

    Manipulare politica, furt, frauda?

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.