Dolj: PNL cere prefectului eliberarea din funcţie a primarilor din Bechet și...

Dolj: PNL cere prefectului eliberarea din funcţie a primarilor din Bechet și Argetoaia

1.717
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Co-preşedinte al PNL Dolj, Mihai Vocu, i-a cerut, joi, într-o conferinţă de presă, prefectului judeţului Dolj, eliberarea din funcţie a doi primari doljeni declaraţi incompatibili de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin decizii definitive şi irevocabile. Voicu spune că deşi deciziile instanţei au fost date în urmă cu aproape un an, cei doi sunt ţinuţi în funcţie “în mod inexplicabil şi contrar legii”. 

“Există un trend care pare să fie favorabil respectării legii, context în care îi solicităm foarte ferm prefectului judeţului Dolj să pună în sfârşit în aplicare două decizii definitive şi irevocabile ale justiţiei şi să-i elibereze de povara primăriei pe primarul din Argetoaia şi pe primarul din Bechet, declaraţi incompatibili definitiv şi irevocabil, aceştia fiind ţinuţi în funcţie în mod inexplicabil şi contrar legii de către prefectul judeţului Dolj.  Eliberarea din funcţie a celor doi primari ar fi o dovadă că legea se aplică indiferent despre cine este vorba, inclusiv la nivel local şi nu doar în parlament”, a spus Voicu.

Sursa foto: cazarebechet.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.