Ion Prioteasa: ”Am ales cu gândul că România se va ridica la...

Ion Prioteasa: ”Am ales cu gândul că România se va ridica la nivelul statelor dezvoltate”

824
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru o mai bună reprezentare a României în spațiul comunitar, exprimându-și convingerea că, în mandatul viitorului șef al statului, țara noastră își va consolida poziția în Uniunea Europeană. 01

„Am venit la vot cu inima deschisă, pentru că astăzi se scrie o nouă filă de istorie. Am ales cu gândul că România se va ridica în următorii ani la nivelul statelor dezvoltate, al țărilor mari și importante, care hotărăsc soarta Uniunii Europene.

Am constatat că românii s-au prezentat în număr mare la vot; eu cred că este un semn bun și de normalitate. Oamenii sunt încredințați că opțiunea lor chiar contează. Prezența mare la urne dovedește interesul pe care românii îl acordă, în definitiv, viitorului lor și destinului pe care, cel puțin în următorii cinci ani, îl va avea țara noastră.

Le transmit doljenilor încrederea și optimismul meu. Sunt sigur că, în perioada următoare, Doljul și Oltenia vor cunoaște o nouă abordare, una care ne va așeza pe un traseu al succesului, al dezvoltării economice și echității sociale”, a declarat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Președintelui României la secția de votare nr. 4, amenajată în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    105

    Da. mai ales după ce se încheie niște dosare penale cu condamnări.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.