Ionuț Stroe: ”Am votat pentru restabilirea normalității în societatea românească”

Ionuț Stroe: ”Am votat pentru restabilirea normalității în societatea românească”

478
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Claudia Benchescu, candidatul Olteniei și al tinerilor și studenților liberali şi-a exercitat votul pentru alegerile europarlamentare la secția de votare nr. 168 din Municipiul Craiova.

Claudia Benchescu, candidatul PNL pentru alegerile europarlamentare a votat pentru generația tinerilor din România și pentru o reprezentare competentă a României în Parlamentul European. Alături de eurocandidatul liberal s-a aflat și Ionuț Stroe, președintele Organizației Municipale a PNL Craiova și deputat PNL de Dolj.

Am votat pentru generația mea, pentru generația tânără din România și pentru viitorul Olteniei și al acestei țări în Uniunea Europeană. Votez cu încrederea și speranța că politica generațiilor următoare va fi o politică mai aproape de tineri”, a declarat Claudia Benchescu.

Deputatul PNL și președintele Organizației Municipale PNL, Ionuț Stroe: ”Mai mult decât pentru o reprezentare bună, corectă și cinstită a României la Bruxelles, azi am votat pentru restabilirea normalității în societatea românească,  pentru echilibru și rațiune în mediul politic și pentru oprirea derapajelor antidemocratice în România. Sunt încrezător că toți cei care doresc schimbarea în bine vor acționa în aceeași manieră.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.