Lavinia Şandru: Olguţa Vasilescu ar trebui să îşi ia gândul de la...

Lavinia Şandru: Olguţa Vasilescu ar trebui să îşi ia gândul de la un colegiu pentru Parlament la toamnă

607
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conferinţă de presă la UNPR, astăzi, 7 iunie a.c., la care au participat viceprimarul Teodor Sas alături de Lavinia Şandru, viceprimar al UNPR la nivel naţional şi Lavinia Tatomir Pintea, soţia regretatului actor Adrian Pintea.

Lavinia Şandru a chemat din nou camerele de luat vederi pentru a reveni asupra declaraţiilor făcute de către ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, la conferinţa de presă care a avut loc la sediul PSD, în urmă cu două zile.

,,I-am cerut lui Titus Corlăţean ca până la miezul nopţii să-şi prezinte scuzele sau să vină cu dovezi că UNPR-ul ar frauda alegerile, sau că deţine cine ştie ce informaţii cu privire la anumite dosare ale primarului Craiovei. N-a reacţionat în niciun fel. Următoarea reacţie pe care ar fi trebuit să o avem noi era să îi cerem premierului Victor Ponta să îl demită pe Titus Corlăţean, pentru că un ministru al Justiţiei nu are dreptul să spună ceea ce a spus Titus Corlăţean la Craiova. N-am să fac asta, şi am să încerc să fac eu ceea ce nu fac în această perioadă de campanie colegii domnului Victor Ponta, am să fiu elegantă.”.

,,…Victor Ponta nu poate să bage oameni la puşcărie, pentru că este primul-ministru”

Lavinia Şandru a declarat că nu doreşte să îl pună într-o situaţie penibilă şi jenanţă pe Victor Ponta, aşa cum o fac colegii săi de la USL: ,,Olguţa Vasilescu a zis că Victor Ponta trebuie să taie în carne vie, trebuie să umple puşcăriile cu PD-L-işti. Victor Ponta nu-i procurorul general al României, Victor Ponta nu poate să bage oameni la puşcărie, pentru că este primul-ministru. Asta ar însemna ca politicul, respectiv executivul să se amestece în treburile Justiţiei. Asta-i cere Olguţa Vasilescu lui Victor Ponta. E urât ceea ce face. Mai mult, Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei, vine la Craiova şi merge mai departe spunând că UNPR-ul este pregătit să fraudeze alegerile, şi vorbind de anumite dosare pe care le are primarul Craiovei. Un ministrul al Justiţiei responsabil nu face aşa ceva. Era normal să îi cer lui Victor Ponta să-l demită.”

Lavinia Şandru a mai spus că discuţiile care au avut loc la Palatul Victoria seara trecută nu au fost deloc favorabile ministrului Justiţiei, Titus Corlăţean, ,,însă îl las pe Victor Ponta să decidă momentul în care renunţă la Titus şi îi cere să părăsească echipa guvernamentală.”

,,Olguţa e bună acolo în Parlament”

Lavinia Şandru a mai declarat şi că are ,,anumite informaţii cu privire la faptul că în urma lucrurilor pe care le-a spus, şi ca urmare a greşelilor pe care le-a făcut Olguţa Vasilescu în această campanie electorală, s-ar fi vorbit despre faptul că ea ar trebui să îşi ia gândul de la un colegiu pentru Parlament la toamnă. Nu e bine, i-o spun şi lui Victor Ponta, şi i-o spun şi lui Ion Prioteasa. Olguţa e bună acolo în Parlament, să o lase, nu ştiu ce colegiu îi aleg pentru la toamnă, dar să o lase acolo. Eu am făcut proiecte cu Olguţa şi vreau să fac în continuare. Bătălia asta în care s-a băgat e una complicată care nu-i face cinste. Dar acolo în Parlament ea şi-a făcut treaba bine şi sunt convinsă că o să şi-o facă şi de acum înainte, şi o voi ajuta.”

După dezvăluirile destul de interesante, Lavinia Şandru a invitat-o pe Lavinia Tatomir să spună câte ceva despre energiile pozitive sau negative ce guvernează oraşul Craiova. Din această discuţie a rezultat că ,,primarul Antonie Solomon, în mod cert, are o energie pozitivă şi benefică asupra Craiovei”.

 Claudia RăciulăSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.