Lista miniştrilor, definitivată. Olguţa Vasilescu, în ”cărți”

Lista miniştrilor, definitivată. Olguţa Vasilescu, în ”cărți”

10.814
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că a definitivat lista miniştrilor noului Cabinet, care urmează să fie aprobată în CEX, şi că opt dintre aceştia sunt femei, afirmând că ALDE va primi patru ministere. Olguța Vasilescu ar urma să ocupă fotoliul de ministru al Muncii.

 

”Lista este completă. Acum am terminat discuţia cu domnul Sorin Grindeanu. (…) Colegii de la ALDE astăzi (luni n.r.) au terminat discuţiile. Mâine (azi n.r.) o să ni le transmită. Patru ministere revin ALDE. (…) Vor fi 8 femei în guvern”, a declarat Dragnea, la RTV. Acesta a afirmat că lista miniştrilor care vor face parte din Cabinetul Grindeanu urmează să fie prezentată, marţi, în şedinţa CEX al PSD.

 

Preşedintele PSD a mai spus că noile ministere vor fi: Ministerul Turismului, Ministerul IMM, al Mediului de Afaceri şi Anteprenoriat, Ministerul Apelor, Ministerul Pădurilor.

 

Marţi, Birourile Permanente vor convoca sesiunea extraordinară şi vor stabili programul de lucru al Parlamentului pentru învestirea noului guvern. Sorin Grindeanu trebuie să depună marţi, în jurul orei 16:00, structura guvernului, lista miniştrilor şi programul de guvernare la Parlament, a spus liderul PSD.

 

Miercuri vor începe audierile în comisii, urmând ca după-amiază să aibă loc dezbaterile şi votul în plen, a susţinut Dragnea. Votul de investitură va avea loc miercuri la ora 19:00 la Cotroceni, iar în jurul orei 20:00 va avea loc prima sedinţă a noului Guvern, a spus Dragnea.

 

Liviu Dragnea a afirmat că noul Guvern nu va fi format din oameni politici de mare anvergură”. “Nu va fi un guvern format din oameni politici de mare anvergură, care să folosească posturile respective pentru proiecte personale, imagini personale. Acestea pot veni prin ceea ce vor face în ministere. Ei practic au o foaie de parcurs”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Preşedintele PSD a mai promis şi că nicio lege nu va mai avea norme de aplicare. „Ele vor fi incluse în lege”, a mai spus Liviu Dragnea.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    52

    Bine ca scapam de ea!!!! Sper ca opozitia craioveana sa vina cu un candidat puternic pt primarie. Craiova are nevoie de o schimbare radicala care sa ridice economic acest oras.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     10-08-2015
    Mesaje
    83
    Citat Mesaj initiat de store
    Bine ca scapam de ea!!!! Sper ca opozitia craioveana sa vina cu un candidat puternic pt primarie. Craiova are nevoie de o schimbare radicala care sa ridice economic acest oras.

    Exact , corect ! Sa-l aduca pe fotbalistu’ Badea , asta macar stie sa dea cu piciorul in minge .Olgutza ce stia ? Nimic ! De asta a si ajuns ministru .
    Cand vad copii astia fara minte comentand , imi vine sa-i iau la palme ,virtual, desigur

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    277

    Ma lasi?
    Vine tot PSD!
    Ala de face stadioane,strazi,canalizari..etc-uri!
    Votati,ma!
    Pai da, cum dracu!
    Ce este nou nu va place!
    Hal de romani ce sunteti!
    Bahtalo,vb la…altii!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.