Lucian Bernd Săuleanu: „Aceste prime alegeri au fost doar o etapă, iar...

Lucian Bernd Săuleanu: „Aceste prime alegeri au fost doar o etapă, iar următoarea este crearea unei mișcări care să ofere craiovenilor o alternativă“

11,085
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucian Bernd Săuleanu, independentul care a fost surpriza alegerilor cu un procent de aproape 13% din voturile valabil exprimate vrea să schimbe legea electorală. Decanul Baroului Dolj a decis crearea unei noi formațiuni politice. „Le mulțumesc craiovenilor care au ieșit la vot, indiferent de candidatul pentru care au votat. Au arătat spirit civic și interes pentru viitorul orașului. Îi asigur pe cei care nu au venit azi să voteze că înțeleg foarte bine de ce au ales să procedeze în acest fel. Este un avertisment pentru politicieni, care trebuie să înțeleagă că în condițiile unei astfel de participări scăzute riscăm o dezintegrare totală a democrației românești. Legea electorală trebuie să fie schimbată pentru a oferi cetățenilor alegeri reale. Pentru primari se impune să avem alegeri în două tururi. Un primar ales cu doar 10-20 la sută din electorat nu este un primar legitim și reprezentativ. Este doar umbra unui administrator adevărat. În ceea ce mă privește voi continua să ajut Craiova. Indiferent de procentul obținut, eu sunt un câștigător care a dat un semnal clasei politice locale. Pentru mine, aceste prime alegeri au fost doar o etapă, iar următoarea este crearea unei mișcări care să ofere craiovenilor o alternativă, o speranță și care să convingă că acest oraș poate fi administrat mai bine“, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.