Marian Jean Marinescu: ”Cer demiterea prefectului de Dolj”

Marian Jean Marinescu: ”Cer demiterea prefectului de Dolj”

1.026
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Co-președintele PNL Marian Jean Marinescu a cerut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, demiterea prefectului de Dolj, Sorin Răducanu, pentru ”teroarea pe care a insituit-o și vineri și sâmbătă și dumincă seara”, referindu-se la numărul mare de jandarmi și poliție care a fost prezent în centrul orașului în timpul manifestărilor craiovenilor. În replică, reprezentantul guvernului în teritoriu îi replică acestuia că și el a fost prefect și ar trebui să cunoască atribuțiile pe care le are în județ.

”Nu cred că ați văzut în alte orașe din țară imagini ca cele de vineri sau sâmbătă din centrul Craiovei. Eu cred că numai aceste imagini arată ce se întâmplă în Craiova. Am văzut cu 24 de ore sau 14 ore înaintea procesului de votare un centru blocat de jandarmi și de poliție. Am fost să văd și eu, nu mi-a venit să cred ce mi se spunea. M-am simțit ca-n 22 decembrie 89, singura diferență – uniformele aveau altă culoare. Așa ceva nu este posibil în anul 2014. Din acest motiv, cer demiterea prefectului de Dolj. Pentru teroarea pe care a insituit-o și vineri și sâmbătă și dumincă seara. Cer demiterea prefectului de Dolj pentru ordinele pe care le-a dat și pentru instituirea acelor dispozitive care tebuie să existe întotdeauna pentru protecția oamenilor, dar nu pentru împiedicarea oamenilor să-și exprime cele ce au de spus. Este inacceptabil acest lucru”, a declarat Marian Jean Marinescu.

Întrebat cum comentează declarația fostului președinte PDL Dolj, actual co-președinte al PNL Dolj. prefectul Sorin Răducan a afirmat pentru Craiova Forum că Marian Jean Marinescu ”uită că a fost și el prefect și ce atribuții are prefectul”. ”Probabil prin aceste afirmații caută o justificare pentru faptul că nu a reușit niciodată să câștige alegerile în Dolj”, a adăugat prefectul.



7 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2085

    Sa plece toti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-06-2014
    Mesaje
    29

    sa inceapa sa cada cloaca psd-ista, si pe buna dreptate.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3172

    Mariane,.. mai umbla la caracterul personal

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    453

    Capatasi glas marine?

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     07-10-2011
    Locatie
     craiova CV9
    Mesaje
    54

    Mda, pai altceva mai stiu? Cum castiga unii alegerile cum incep cu demisia/demiterea.

    MulA£i dintre noi am A®nvAƒA£a mai mult din greAŸelile noastre dacAƒ nu am fi prea ocupaA£i sAƒ negAƒm cA¢nd le facem .
  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2007
    Locatie
     Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
    Mesaje
    154
    Eu sunt cel ce sunt.
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-11-2013
    Mesaje
    17

    Nu, ii dau dreptate lui MJM, era acolo doar tineretul democrat liberal si national liberal, copii unor politicieni cunoscuti si au dreptul sa isi faca de cap asa cum sunt obisnuiti. In fond ce vroiau: sa- l dea jos pe ponta? Sa-i invete cineva cum se face democratic! Exclus pdl-isti lui base, astia nu au stiu niciodata

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.