Marian-Jean Marinescu – susținut pentru un nou mandat de Eurodeputat

Marian-Jean Marinescu – susținut pentru un nou mandat de Eurodeputat

19.264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea PNL Dolj a susținut duminica 19 Martie, o conferință de presă în care a anunțat că îl susține pe Marian-Jean Marinescu pentru un nou mandat de Eurodeputat.

„Vineri am avut o întâlnire foarte importantă, la care a participat şi domnul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte regional al PNL şi presedinţii de organizaţii ai PNL Dolj. Am luat decizia ca până la sfârşitul acestui an să desemnăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Municipiul Craiova. La europarlamentare organizaţia noastră a luat decizia de a-l susţine pe domnul Marian Jean Marinescu, având convingerea că regiunea noastră şi judeţul Dolj va avea şi în continuare un reprezentant cu care ne mândrim în Parlamentul European.” 

La rândul său, europarlamentarul Marian Jean Marinescu a ţinut să mulţumească organizaţiei de Dolj pentru susţinerea sa la alegerile europarlamentare din 2019.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.