Mario Ovidiu Oprea validat pentru candidatura la Primăria Craiova

Mario Ovidiu Oprea validat pentru candidatura la Primăria Craiova

3,137
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, a fost oficial desemnat candidatul Partidului Naţional Liberal, în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar al Municipiului Craiova. Mario Ovidiu Oprea a fost votat în unanimitate în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, având toată susţinerea partidului în bătălia electorală ce va urma.

„Pornesc optimist pe acest drum, înconjurat şi întărit de o echipă creativă şi omogenă. Oricine doreşte să facă parte din stafful meu, este încurajat, întind mâna locuitorilor Craiovei, pentru că opţiunile lor sunt importante, la fel şi comunicarea dintre noi. Prefer o campanie interactivă, balansată ca şi până acum după proiectele pe care craiovenii le vor transpuse în realitate. Sunt sigur că oamenii îmi vor da şansa de a transforma orasul într-un smart city de care cu toţi avem nevoie şi sper ca tinerii să devină în ziua votului, acel „scut” împotriva celor care au devalorizat ideea de societate prosperă şi independentă”, a declarat Mario Ovidiu Oprea.

 

Pe 11 iunie vor avea loc alegeri anticipate pentru funcția de primar al Craiovei după ce Lia Olguța Vasilescu a lăsat locul vacant în urma numirii ca Ministru al Muncii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.