Olguța Vasilescu: ”Am votat pentru un Parlament eficient”

Olguța Vasilescu: ”Am votat pentru un Parlament eficient”

7.553
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,33)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, la ieșirea de la urne, că votul său a fost pentru un Parlament ”care să se gândească la firmele româneşti, la țăranul român, la muncitorul român, la pensionarul român” și și-a exprimat optimismul în ceea ce privește rezultatul scrutinului de astăzi.

 

Am votat pentru un Parlament eficient care să dea României un guvern competent, care să gândească româneşte, care să se preocupe de România în principal, care să se gândească la firmele româneşti, la țăranul român, la muncitorul român, la pensionarul român. Şi cred că azi vom avea o zi foarte frumoasă, am văzut foarte multă lume ieşind la vot încă de dimineață. Cred că vom avea o participare mai mare decât la alegerile din 2012 pentru Parlamentul României şi asta nu poate decât să mă facă foarte optimistă în ceea ce priveşte rezultatul. Îi îndemn pe toți craiovenii, pe care i-am văzut deja în număr foarte mare la vot, să nu rateze acest moment, pentru că este foarte important, inclusiv pentru oraşul nostru, pentru județul nostru, ceea ce se va întâmpla astăzi”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    54

    Desigur, ala format din mafiotii rosii este cel mai eficient

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.