Olguța Vasilescu: ”Nu am instigat la război, a fost o chemare la...

Olguța Vasilescu: ”Nu am instigat la război, a fost o chemare la dezbatere”

1.431
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,00)

Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a explicat, astăzi, întrebată fiind despre acest subiect, că nu a instigat la război civil, aşa cum a interpretat presa, ci a vrut să arate că ieșirea în stradă nu este o soluție, ci confruntarea televizată între cei doi candidaţi. Referirea a fost făcută la următoarea postare a Olguței Vasilescu pe pagina personală de Facebook: „Toate televiziunile sunt in delir că au ieşit 2.000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20.000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?„. screenshot.118

Întrebată despre acest lucru, primarul Craiovei a răspuns: „Aţi citit ce am pus eu pe facebook. Din punctul dumneavoastră de vedere este instigare la război civil? Este o chemare la o confruntare de idei în faţa televizorului”, a explicat Vasilescu, astăzi, într-o conferință de presă. ”Este foarte simplu să scoţi oamenii în stradă, şi de o parte şi de alta. Dar până la urmă cui foloseşte acest lucru? Pe noi nu ne interesează să scoatem oamenii în stradă. Pe noi ne interesează ca cei doi să se prezinte la o dezbatere de televiziune şi să-şi spună acolo ideile. Eu cred că fiecare dintre dumnedavoastră aţi înţeles foarte bine care a fost esenţa mesajului meu. Desigur, presa pro Iohannis a speculat altceva”, a explicat Vasilescu în fața jurnaliștilor.

Olguţa Vasilescu a ieşit, în ultimele seri, pe străzile Craiovei, cu mii de susținători alături, fapt despre care a spus că s-ar putea să-l mai facă dacă va mai dori să se relaxeze. ”Dacă vreau să mă relaxez seara, s-ar putea să o mai fac până la sfârșitul campaniei”, a spus liderul PSD pe Craiova



30 COMENTARII

  1. #21
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-11-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    480

    iesiti la vot,altfel pensionarii vor fi cei care vor decide viitorul tinerilor,daca noi suntem viitorul ,atunci macar sa ne alegem presedintele..
    ponta=iliescu ,aceleasi minciuni…..oare cat mai pun romanii botul la promisiunile PSD?????????????

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     17-11-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    100
    Citat Mesaj initiat de stefy_boss
    ponta=iliescu ,aceleasi minciuni…..oare cat mai pun romanii botul la promisiunile PSD?????????????

    Ai uitat sa ma adaugi: Iohannis = Basescu, aceleasi minciuni….aaa ce zici???
    P.S. nu simpatizez pe niciunul, dar am sa merg la vot sa anulez votul…

    Cand esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel si cand esti prost.
  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-11-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    18

    Nemtii sunt genetic vorbind o natiune statica ! Daca dupa cel de al II-lea razboi mondial nu erau americanii sa-i impinga de la spate nu erau acum ceia ce sunt ! Si cei care cred ca RDG-ul murea de dorul RFG-ului se inseala amarnic ! RDG-ul murea dupa banii si nivelul de trai al RFG-ului ! Un neamt toata viata nu invata sa faca decit un singur lucru . Pe acela il face perfect , dar daca il pui sa faca altceva vei ramine dezamagit total de rezultat . Iohannis stie sa fie primar ! Atita stie – atita face ! Este drept ca o face foarte bine ! Dar el nu va putea sa fie niciodata un presedinte ! A conduce o tara nu seamana absolut deloc cu a conduce Sibiu-ul ! Este drept ca nici Ponta nu imi inspira prea multa incredere ! Dar asta nu inseamna ca duminica am sa stau acasa ! NU ! DUMINICA MERG LA VOT ! Iau un pix cu mine , scriu pe buletinul de vot ANULAT si pun stampila . Asta este opinia mea ! Dar votul este al meu si nu vreau sa isi bata alcineva joc de el . In acest fel imi arat eu increderea in actuala clasa politica ! Voi votati ce vreti voi ! DAR CONTEAZA ENORM SA VENITI LA VOT ! Ne vedem DUMINICA !

  4. #24
    Member
    Data de inscriere
     01-06-2012
    Mesaje
    189
    Citat Mesaj initiat de cybuletz
    Citat Mesaj initiat de adrianionut23
    Ziceti voi,dar daca termina cartierul chinezesc numai ala face cat mandatele lui solomon.Oricum pana acum nu a aratat ca doar a sifonat bani,aspectul orasului s-a imbunatatit.

    asa e, se lucreaza la niste linii de tramvai de 2 ani, avem 2 pasaje gandite in cel mai prost mod posibil, promisiuni de Dracula Park, centru vechi ca, canalizari aveam si strazi din ce in ce mai bombardate … aa si era sa uit, avem si piste de biciclete care se termina brusc in statiile de autobuz(acolo se presupune ca se activeaza modul avion).
    Culoare politica sau nu(oricum stim toti ce culoare are), limbajul ala e de la usa cortului. Ma intreb oare e doar limbajul ei sau si al lui Ponta?
    Cartier chinezesc? Il face ea? Il fac chinezii(„vecinii nostri de la doi pasi de tara”) cu exclusivitati stabilitate de „doamna”(muta) primar legate de firmele de unde se vor achizitiona materialele.
    Continui?

    Lucrarile la pasaje au fost incepute de solomon,deci pe el critica-l acolo.Pai ce conteaza cine face cartierul?E mai bine asa,parerea mea,probabil il fac si mai ieftin decat „autohtonii” care ar fi semnat un contract pe o suma de bani care s-ar fi inzecit pana la terminare.
    Cat despre piste pentru biciclisti,parerea mea e ca o idee ca asta nu poate fi pusa in practica in craiova.Adica nici nu avem mentalitatea olandezilor sa zicem care,chiar daca au si masina si bicicleta folosesc mai des bicicleta.La noi ar fi folosite pistele de biciclisti strict de cei care nu au masini si au biciclete,adica foarte putini.Sincer acum,daca tu crezi ca strazile si trotuarele au fost mai bune pe vremea lui solomon nu ai locuit in orasul asta.Toate strazile din craiovita de exemplu aratau ca dupa bombardament,dar toate,asta ca un exemplu,normal ca in fiecare cartier era o situatie asemanatoare.
    @vicking vorbesti prostii.Chiar si dupa al 2lea razboi mondial dupa ce le-au fost distrusa tara (da,si ei au distrus alte tari) nemtii aveau cea mai puternica industrie din europa de departe.Ajutorul americanilor in $$ a fost mic in comparatie cu capacitatea tarii.Ca sa nu mai zic ca le-au luat majoritatea oamenilor de stiinta americanii/rusii etc.

  5. #25
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3324

    Iohanis vs Ponta este o discutie, iar ce a facut Olguta pt Craiova este alta discutie . Eu unul vad o alta estetica a Craiovei dupa ce s a impus noul look al magazinelor si „restaurarea” Centrului vechi , astept sa goneasca samsarii din piete si ma declar multumit , Sper ca lucrarile facute sa fi fost cu materiale de calitate la pretul corect , pt ca in fata Teatrului si prin fata Prefecturii sunt multe locuri in care lucrarile vechi au cedat . Astept o reorganizare a politiei locale astfel incat sa vad mai multe patrule pe strazi . Partea proasta a lucrurilor este ca se baga in jocurile murdare ale PSD ului , dar probabil exact acest lucru ii garanteaza scaunul .

  6. #26
    Member
    Data de inscriere
     04-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    136

    Sincer, desi nu suport Psd-ul, anul asta o sa votez Ponta doar din dorinta de a-i vedea rupandu-si gatul singuri. Dupa cate pomeni si bani au risipit anul asta, viitoru guvern va avea probleme mari sociale. As recomanda sa mizati anul viitor pe euro sau dolar, politicienii nostri nu stiu sa acopere gaurile decat prin noi taxe si devalorizarea modezii. Ba chiar l-as vrea si pe Tariceanu prim-ministru, desi sunt sigur ca a fost doar o marioneta trista si folosit ca atare.

  7. #27
    Member
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    239
    Citat Mesaj initiat de casetaBASF
    Citat Mesaj initiat de gabi_loko88
    Citat Mesaj initiat de abram
    E buna numai de gura,asa a castigat si Primaria Craiova si n-a facut nimic…N-a facut decat sa „latre”ca o catea in calduri,ca si in chestiunea prezentata aici.De ce credeti ca la alegerile locale toata lumea a votat cu Soloholmes(pe oricine ai fi intrebat)dar Larguta a castigat?Ca si acum: pe toate site-urile „mutu’conduce detasat insa PSD-ul iese deasupra la numaratoare?Ciudat,nu?Vorba unuia care s-a „dus” in lumea celor drepti:”Nu conteza cine voteaza,conteaza cine numara voturile”

    Adevar graiesti prietene!
    La alegerile pt primaria Craiovei toti cei pe carei-am intrebat au spus ca au votat cu Solomon,totusi ea a iesit primar,acum face declaratii despre „‘nemtalau”‘ pai daca nici un neamt nu reuseste sa faca ceva cu tara asta atunci inseamna ca trebuie sa obtinem cetatenie in Bulgaria.Vb despre nemtii parca ar fi lenesi,saraci si plina tara de tigani.Votati pe Mickey ca in spatele lui se freaca pe maini tata Iliesc sa mai dea si el cateva sfaturi cand este cazul,eu am privatizat dezastros toate fabricile si probaili tot eu am furat tot ce se putea din aceasta tara,eu sau nemtalau”

    ati ajuns sa il plangeti solomon puscarie,omul interlopilor care a schimbat borduri de 3 ori si a tras o fantana colorata un pasaj si cam atat? pe timpul lui pd-ul invartea cu lopata banii prin oras

    Pretene te cam inseli .. Majoritatea proiectelor cu fonduri europene au fost incepute pe vremea lui si cand aceasta gusterita a ajuns la putere s-au aprobat… asa ca nu vad care este meritul ei …. Nu vad de ce ne trebuie stadion de zeci de milioane de euro cand noi nu avem echipa de fotbal uitate si tu ce realizari a facut pe caracal cu asfaltarea si cu pista de biciclisti si dupaia mai vorbeste ..

    TEL - 0760 298 650Mail CD_NOI@YAHOO.COMGHOST RACING TEAM MEMBER
  8. #28
    Member
    Data de inscriere
     04-01-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    109

    sa-i spuna cineva sa se impuste!(Volgutei)

  9. #29
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3326

    @lion12 ba eu ti as spune sa faci exact contrariul, pt ca deja s a platit in avans si stricandu le apele ii ajuti mai usor sa si rupa gatul .

  10. #30
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3327

    @dj_smk atunci n ar mai fi trebuit sa termine proiectele care erau deja incepute ? Eu zic ca nu trebuie sa ne ambalam pana la viitoarele alegeri de primar , atunci vom putea trage linie si daca ne place ce vedem , ii mai dam un mandat sau poate nu .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.