P âinea, S area și D emocrația, scenariu nou în centrul vechi

P âinea, S area și D emocrația, scenariu nou în centrul vechi

3.970
71
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 2,82)

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, i-a luat prin surprindere, aseară, pe concetățeni, după ce a ieșit la o plimbare democratică, printre terasele din centrul vechi al Craiovei, ca să ajungă la o cafea. Așa, de revedere cu vechii și noii prieteni, după cele câteva zile în care nu a avut voie să părăsească domiciliul din cauza DNA. Invitația o lansase de pe la prânz, pe Facebook, ca să aibă timp tot omul să-și organizeze programul. olguta vasilescu 1

 

În jurul orei 19:00, entuziasmul era mare. Olguța Vasilescu, flancată de colegii din partid, a plecat la pas ca să caute un loc unde să bea cafeaua. Pe drum, din când în când, câte o bătrână sau bătrânel i-au dat sărutări, îmbrățișări și flori. Camerele foto și video au exultat și ele în ”baia de mulțime”. Când vine vorba de organizare, PSD știe ce și cum, nu ca PNL care abia strânge câțiva aplaudaci serioși, care să-și facă treaba. Restul își face interesul.

 

Oamenii liberi de la terase păreau relaxați, fără tresăriri la vederea alaiului. Fiindcă îi doare fix în cot de politicieni, de campaniile lor electorale în care luptă cu contracandidații sau ”binomul DNA-SRI”. Pentru ei, politicienii nu există și nu vor exista nici în ziua votului, pentru că nu vor merge. Democratic au dreptul să nu o facă. Au dreptul să nu îi lingușească, punându-le ștampila pe freză, doar pentru că fac ei băi de mulțime și îi ”stropesc” și pe ei involuntar. Dar, așa e cu instantaneele de partid: vrei, nu vrei, ca simplu trecător ești băgat grosso modo în mulțimea de ”fani”. Amuzant e pentru cei care cunosc deja fețele ”mulțimii” și știu că trei sferturi sunt activiști de partid, o parte angajați din instituțiile publice, 3% trecători și ce mai rămâne admiratori serioși. screenshot.683

 

Nimeni nu poate spune, pare-se nici măcar cu aproximație, care a fost numărul exact al celor care au venit să bea ”cafeaua”, aseară, cu primarul Craiovei, ”ca să o vadă”. Unii au spus 1.000, alții au spus 2.000, dar cică adevărul nu e nici măcar undeva pe sfert. Oricum ar fi fost, ar fi avut cu toții loc la sediul de partid, cu tot cu pâine și sare. Acum, o să vrea toți candidații să se cunoască cu DNA, ca să aibă și ei deja celebrele ”avantaje nepatrimoniale”. Mai ales că se vorbește de o creștere spectaculoasă în sondaje a actualului primar, pe principiul: să batem copiii, ca să crească.

… În cele din urmă, noi pierdem, cei care trebuie să alegem din o grămadă de oameni răi și nu ne dăm seama care ar putea fi răul cel mai mic. Iar sarea, în loc să fie pe pâine, e pe rănile deschise de 26 de ani.



71 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2016
    Mesaje
    7

    Bine spus: „trei sferturi sunt activiști de partid, o parte angajați din instituțiile publice, 3% trecători și ce mai rămâne admiratori serioși”.

    Victoria e doar o iluzie. Mai degraba pare a fi inceputul sfarsitului. DNA mai are in lucru si alte dosare in ceea ce o priveste pe LOV.
    Cercetarea in stare de libertate nu echivaleaza cu nevinovatia. Adrian Nastase, Dan Voiculescu au fost cercetati in libertate si s-a vazut cum s-a terminat…

  2. #2

    Prosteala ,Hotia si Tupeul lui Olguta nu are limite.Aceasta corupta are impresia ca orasul Craiova este mosia ei si ca nimeni nu are ce sa-i faca.Vom vedea pana unde va merge acesta penala cu tupeul ei.

  3. #3
  4. #4

    Bine zis, dar prostia in Craiova e mare, de, oltenia e rosie de la revolutie incoace, o stie toata tara…..

  5. #5

    A fost o demonstratie de forta a PSD-ului si a Olgutei,sa stie lumea ca mafia inca are puterea aici in Craiova si ca nimeni nu-i poate opri. Olguta zice : Când vine vorba de organizare, PSD știe ce și cum . Pai stiti dragi tovarasi ce si cum sa furati, iar dupa aia sa-i prostiti pe oameni . Partid de penali ce sunteti !

  6. #6

    nesimtitele si nesimtiti din Craiova au iesit la pupat mainile Rusine alara care nu au bunul simt

  7. #7

    craiova tot pe ultimul loc o sa fie la toate ca de obicei…servicii..investitii..locuri de munca…

  8. #8

    Uite ca ne lipseste al naibi, parca am fi legati la ochi…..

  9. #9

    ” Plimbare democratica „ea nu stie ce este aceea democratie,

  10. #10

    de vina suntem noi care o sa mergem la vot ca sa ii dam votul De vina sunt aceste lichele care ieri s-au dat in spectacolul umilintei maxime

  11. #11
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5429

    De ce nu s-a dus in „parc” la o plimbarica.. ori in cartierul chinezesc la piscina .. ca tot era cald si soare.. ? O arde prin centru’ vechi la o cafeluta.. pe barosaneala..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    31

    articol plin de clisee. „oamenii liberi de la terase”. bine ca nu erau „tinerii frumosi si liberi”. cu asemenea articole te descalifici singura, ana-maria gebaila. scrii cumva pentru idioti ?
    in rest, miscarea a fost una tactica si de succes.

  13. #13
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4033

    Bine zis,putem doar sa alegem raul cel mai mic,dar care este?

  14. #14
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5430

    Asa e.. Trebuia sa-i faca articol gen oda in proza. O nemernica ANa.. fiindca si-a permis sa ia la „misto’ evenimentul https://www.facebook.com/romanisme2016/videos/981103438649307/

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  15. #15
  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2016
    Mesaje
    8

    Succesul e o iluzie.
    N-a invatat nimic din esecul lui Nastase, Ponta, Sova…
    Si Adrian Nastase a fost judecat in stare de libertate dar a executat 2 condamnari.

  17. #17
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3372

    A IESIT SA ISI VADA VOTURILE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  18. #18
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8824

    Sa traiti bine

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  19. #19
  20. #20

    Oare de. Ce aceasta doamna este înconjurata numai de oameni in vârsta? Ma așteptam sa o văd purtată pe sus de tineri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.