Pavel Badea, făcut din vorbe de partid

Pavel Badea, făcut din vorbe de partid

1.055
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un ”decupaj” de idei l-a făcut celebru la nivel de țară pe candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Craiovei Pavel Badea. O înregistrare dintr-o ședință internă de partid ”scăpată” în mod misterios pe canalul YouTube a purtat numele și vorbele candidatului liberal în presa locală și centrală, pentru că acesta le solicita colegilor de partid care vor să fie pe lista de consilieri câte 500 de lei.

Decupaj sau nu, așa cum a catalogat Pavel Badea bucata de înregistrare apărută pe YouTube, informația scursă din ședința la care au luat parte peste o sută de persoane, toate din conducerea organizației municipale, l-a gâtuit pe aspirantul la funcția de primar al Craiovei. Toată lumea care a participat la ședința cu pricina este considerată suspectă pentru apariția înregistrării în mass media. Așadar, cine a făcut-o publică? Și cu ce scop? Sunt întrebări la care, probabil, meditează intens aproape toți cei care au fost acolo. Fie vreun fost democrat liberal nu-l vrea pe Badea la butoane, fie legătura cu vechiul USL a rămas mai puternică în memoria vreunui liberal aflat în dezacord cu ”lipeala” pedelistă. Oricum, oricine a făcut-o, a reușit să-și atingă scopul și să-i șifoneze imaginea candidatului la primărie.

 

Pentru a fi consilier este imperativ necesar să avem o contribuţie nu numai de muncă, ci şi financiară. O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simţ pentru a confirma pe cineva care vrea cu adevărat să intre în această competiţie. Avem o listă de 67 de oameni care şi-au exprimat intenţia să participe la consilieri şi încă vreo 15 care mi-au spus acum, în ultimele zile, că vor şi dânşii. Competiţia este deschisă. Vă rog, cei care doriţi, puneţi mâna şi veniţi cu această contribuţie pentru a intra în competiţie. Pentru că altfel, eu, care sunt preşedinte, nu pot să fac o departajare pentru dumneavoastră“, a spus Pavel Badea în fața membrilor de partid. Întrebat în aceeași ședință ce vor face aspiranții la un post de consilier care nu au bani, Badea a explicat în aceeași ședință că „în cazul în care există această problemă, vom profita de experiența lor și îi vom lăsa pe secțiile de votare (…).

 

Ulterior apariției înregistrării în presă, Pavel Badea a explicat în ce context au fost făcute afirmațiile, motivând că se discutau chestiuni de ordin intern, mai exact despre sprijinul financiar cu care membrii trebuie să contribuie pentru funcționarea partidului. „Înregistrarea în cauză este un decupaj făcut cu rea intenţie dintr-o şedinţă internă, a Biroului Politic Municipal, unde se purtau discuţii legate de organizare şi planificare internă. S-a decupat decât o mică parte a discuţiei în care evidenţiez responsabilităţile financiare ale oricărui membru care doreşte să contribuie la bugetul partidului şi care doreşte să-şi susţină financiar propria candidatură. Aceste contribuţii s-au făcut în mod legal şi conform cu statutul PNL, sumele se regăsesc în documentele contabile ale partidului. Spre deosebire de competitorii noştri politici direcţi, noi, liberalii, venim cu bani de acasă, câştigaţi prin muncă cinstită. Partidul Naţional Liberal şi candidaturile liberalilor sunt susţinute financiar de către membri şi candidaţi, nu prin finanţări obscure care ocolesc sau nu respectă legea“, și-a expus punctul de vedere Pavel Badea. Acesta a mai arătat, citând articole de lege, că sumele de bani solicitate sunt legale și statutare.

 

Foto: arhivă



7 COMENTARII

  1. #1

    badea ca sa fi stimat ca sportiv lasa primaria nu esti facut pentru a fi gospodaru craiovei credema iti spun sincer in sport da

  2. #2

    este facuta de persoanele care s-au saturat sa munceasca prin casa scarii, pentru niste nenorociti de politicieni, care atunci cand impart functiile, le impart la apropiati, frati, surori, rude,nu si celor care au muncit cu adevarat, si poate uneori cei care muncesc cu adevarat sunt mai inteligenti decat rudele si sponsorii.

  3. #3

    Cat tupeu trebuie sa aiba acest Badea ,daca vreau sa fiu pe liste sa dau si eu 5 milioane –wau — are nevoie pentru campanie , sa bage mana in buzunarul lui daca va candida, corect ar fi sa stea in banca lui pentru ca nu va avea sanse de castig

  4. #4

    pe asta cred ca nici membri pnl nu-l voteaza ! a jonglat mingea cu piciorul si a uitat sa faca exercitii si cu capul !

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-08-2009
    Mesaje
    534

    nenea Badea..ca fotbalist ati fost asa si-asa..ca si om politic- aoleoooooo…..mai bine limitati-va dvs la afacerile alea prin Craiova…..dar asa…ca simplu ceatatean celebru..nu ca primar..cre ca se-alege dracu praful de tot…

    happy new year !
  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    110

    dute frate la oi la tara…esti cel mai prost om politic din oras….la revedere

  7. #7

    Politica nu este fotbal . Asa ca jongleaza la alta masa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.