PMP l-a desemnat pe Dumitru Călina candidat pentru Primăria Craiova

PMP l-a desemnat pe Dumitru Călina candidat pentru Primăria Craiova

7.137
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Executiv al Organizației Județene PMP Dolj a hotărât nominalizarea inginerului Dumitru Călina pentru a candida la alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017, pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Călina este vicepreședinte al PMP Dolj, este căsătorit și are un copil.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP, în prezent, Dumitru Călina este întreprinzător individual și supervizor cu asigurarea calității pentru echipamente destinate Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Familist convins, de o moralitate desăvârșită, cu principii politice liberale, d-nul ing. Dumitru Călina reprezintă soluția cea mai potrivită pentru funcția de primar al municipiului Craiova”, arată PMP Dolj în comunicatul remis presei.

”Competiția, competența și performanța reprezintă pentru familia d-nului ing. Dumitru Călina “cheia existenței”, în acest sens fiul său Călina Florian Chiriac fiind multiplu medaliat la olimpiadele școlare naționale, în anul 2017 calificându-se pentru faza națională la trei dintre acestea. În același spirit, d-nul ing. Dumitru Călina a obținut performanțe deosebite atât în cariera profesională cât și în activități extraprofesionale: culturale, sportive, sociale etc.. Experiența acumulată și grija față de semeni îl recomandă din plin în fața cetățenilor pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Craiova”, spun reprezentanții PMP Craiova.



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787

    Ne e silă de toți boșorogii ăștia corupți, de la toate partidele, în frunte cu PSD.
    Să vedem ce schimbare mai aduce acest nou USR. Tinerii care votează, votează cu USR sau…Nu votează deloc. Vorbesc de cei care nu sunt înregimentați politic.
    Nu mai putem vota HOȚI, PROȘTI și TICĂLOȘI. VOMITĂM NUMAI CÂND VĂ VEDEM MECLELE DE ESCROCI ȘI VIERMI.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6822

    O sa ia peste 50 % din voturi nenea asta. Basescu inca are popularitate pe la birturile din sate

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9258

    Usr este o mizerie manelistica inventata de niste sifilitici in frunte cu plicusor ban si frantuzoica clatite armand , aceasta din urma fraudand statul roman cu peste 50 milioane de euro , de cand se afla in Romania . Nu e momentul sa mai amintesc alte matrapazlacuri marca usr , deoarece aceasta formatiune pulitica este deja, din punctul de vedere al analistilor politici de domeniul trecutului . RIP. Aceeasi problema si cu pmp , care deocamdata se mai misca din inertie . Asteptam cu interes dezvaluiri privind fraudarea voturilor de la alegerile din 2009 . Sa le uram la multi ani cu executare !

    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.