PNL nu susține modificarea Codului Fiscal

PNL nu susține modificarea Codului Fiscal

2.726
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mult vehiculatele schimbări ale Codului Fiscal au pus pe jar multă lume, mai ales persoanele cu profesii liberale. Creșterea contribuțiilor angajaților îi dezavantajează pe cei care au PFA-uri. Reprezentanții PNL se declară și ei împotriva acestor măsuri și spun că nu vor vota o astfel de modificare.  „PNL asigură toți cetățenii, în special pe cei cu profesii liberale, PFA, că nu va sustine si nici nu va permite modificarea Codului Fiscal prin majorarea impozitării și împovărarea celor care au inițiativă privată sau care creează locuri de muncă și își asumă să investească în România. PFA este faza incipientă a unei viitoare afaceri, modul cel mai simplu în care se manifestă inițiativa privată, pricipiu liberal 100%. Crescându-i fiscalitatea cu 10%, practic îl distrugi“, a declarat deputatul Ionuț Stroe într-o conferință de presă.

 

Mai mult, reprezentanții PNL spun că vor face tot ce le stă în putință pentru ca forma actuală a Codului Fiscal să nu fie modificată. În cazul în care se va dori o modificare liberalii își dorescu una de micșorare a impozitării, nicidecum o creștere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.