Președinte nou la TNL Craiova

Președinte nou la TNL Craiova

11.231
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alexandru Cârjan a fost ales președinte al tineretului liberal craiovean, ieri, în şedinţa Comitetului de Coordonare Local al TNL Craiova. În vârstă de 26 de ani, acesta este membru al partidului de patru ani. În 2015 a absolvit Facultatea de Agronomie, iar în 2017 un master de protecţia mediului în agricultură.

Înainte de a începe lucrările, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria Preşedintelui de Onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care s-a stins din viaţă la sfârşitul săptămânii trecute.

Împreună cu colegii vom face o echipă puternică pentru viitoarele campanii electorale şi doresc să se alăture cât mai mulţi tineri echipei noastre. Cred în principiile sănătoase ale liberalismului atâta timp cât aceste principii vor face să prospere comunitatea noastră. A fi liberal înseamnă în primul rând să înțelegi că fiecare om de lângă tine este important. Dacă înțelegi acest lucru, atunci ești pregătit să iei decizii. Iar ca să iei decizii trebuie să fii împăcat cu tine însuți. Să știi cine ești și ce poți face. Să ai alături familia, prietenii și partidul”, a declarat Alexandru Cârjan.

Prezent la eveniment, Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, i-a sfătuit pe tineri să nu părăsească orașul și să încerce să-l schimbe. “Sfătuiesc tinerii să se implice în viaţa urbei şi să rămână într-un oraş care are nevoie de ei. Este adevărat că PSD ul a ţinut acest oras închis şi izolat, şi este de datoria noastră să luptăm ca lucrurile să se schimbe”, a spus Ştefan Stoica.

La rândul său, deputatul Nicolae Giugea a comparat situaţia din Craiova cu cea din alte oraşe conduse de primari liberali: “Dacă tinerii au un viitor în Timişoara sau Oradea, de ce să nu se poate şi la Craiova? Nu vreau să trăiesc într-o ţară a asistaţilor social, ci într-una a oamenilor care îşi iau destinul în propriile mâini. Iar voi, tinerii, puteţi face asta”. Iar senatorul Mario Ovidiu Oprea le-a spus celor prezenţi că ”a-și deschide porţile către cei interesaţi să contribuie la rezolvarea problemelor comunităţii este calitatea unui partid mare”.

Preşedintele TNL Dolj, Doru Câplea, a apreciat că ”Tineretul Naţional Liberal Craiova a fost întotdeauna motorul organizaţiei PNL Craiova” şi faptul că  mulţi dintre membrii care și-au încheiat ieri mandatele au făcut pasul către organizaţia de seniori.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2834

    Stați cuminți sub ouăle lui Ilici și Năstase, că stați bine, ”liberalilor”!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.