PSD a renunțat la suspendarea președintelui. Sorin Grindeanu este noua propunere de...

PSD a renunțat la suspendarea președintelui. Sorin Grindeanu este noua propunere de premier

6.452
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liviu Dragnea a anunțat o nouă propunere de premier: Sorin Grindeanu, fost ministru al comunicaţiilor în guvernul Ponta, fost deputat și actual președinte al CJ Timiș. Anunțul a fost făcut după ședința Comitetului Executiv Național. Liderul social-democraților a spus că prima variantă luată în calcul a fost re-nominalizarea doamnei Sevil Shhaideh, a doua chiar ca el însuşi să fie propus ca premier, abia după consultări  cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu au ajuns la Sorin Grindeanu.

 

Sorin Grindeanu s-a născut în data de 5 decembrie 1973, în Caransebeş, este căsătorit şi are doi copii. În anul 1997 a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Un an mai târziu și-a început activitatea profesională la  Facultatea de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara unde a lucrat ca preparator, iar apoi ca asistent. A fost apoi director la Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Timiş, iar în perioada 2008-2012 a devenit viceprimar al Timișoarei. În 2012 a dost ales deputat, însă nu și-a dus la capăt mandatul pentru că iunie 2016 a câştigat alegerile locale şi a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, funcţie pe care o ocupă în prezent.

Liviu Dragnea a spus că s-a luat în calcul suspendarea președintelui, însă  a decis, cel puțin momentan să renunțe și să vină cu o nouă propunere. „Au existat voci care ne cereau să trecem la suspendarea preşedintelui. Avem o armă puternică, majoritatea din Parlament. Acolo este puterea legitimă, pentru că este dată de popor. Nu sunt iresponsabil astfel încât să mergem pe varianta să facem rău şi să tulburăm viaţa românilor. Da, putem trece la suspendare de mâine”, a spus Liviu Dragnea. Dacă și de data aceasta șeful statului va refuza, social-democrații spun că vor trece la suspendare. „Nu e agent Hamas, poate se descoperă că este KGB, că a omorît pe cineva… Sper că această propunere să fie luată în serios”, a mai spus Dragnea.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-12-2016
    Mesaje
    9

    Gata, acuma le pusara marioneta lor in frunte sa-l cordoneze partidul si nu ma ie nemernic johanis asta. Gata, acuma toata lumea e fericita si pot trece linistiti la ciordeala. Credeam ca tracnea asta o sa apeleze la parbatul tatatoaicei care zice ca e pe felie cu teroristii jihaditi a lu bashar si il cheama sa-l linisteasca pe johanis neamtul, dar ce sa vezi, canci, acuma toti mafiotii rad, nici nu isi mai doresc sa-l dea jos pentru ca se dadu startul la furaciuni. isi facu si santa claus johanis partea, il ademenira mafiotii pesedisti cumva si acum toti sunt fericiti . Foarte bine !! Sa asteptam sa curga laptele si mierea peste romanija

    Prostia este eteAƒ E™i invincibilAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.