PSD îl susține pe Ion Dăbuleanu pentru primăria Gighera (P)

PSD îl susține pe Ion Dăbuleanu pentru primăria Gighera (P)

1.283
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a afirmat, miercuri după-amiază, în cadrul unei întâlniri politice organizate în comuna Gighera, că îl susține pe Ion Dăbuleanu pentru funcția de primar, proiectele propuse de candidatul social-democrat vizând dezvoltarea localității.
Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de o echipă numeroasă, din care au făcut parte președintele executiv al organizației județene a PSD, deputatul Ion Călin, precum și candidații PSD la consiliul județean Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Carmen Velișcu și Florinel Stancu.
„Venim să vă spunem foarte clar că PSD îl susține pe Ion Dăbuleanu pentru primărie. Vă garantez că, după ce va ieși primar, el va fi ajutat să pună în aplicare proiectele din strategia de dezvoltare a comunei Gighera. Important nu este numele primarului care va fi ales în 5 iunie. Important este ca viitorul gospodar al comunei să fie iubit și apreciat de oameni, iar Ion Dăbuleanu este și iubit, și respectat de comunitatea din rândul căreia provine.
Trebuie să spunem foarte apăsat tuturor că PSD, cu Victor Ponta premier și Ion Prioteasa președinte al Consiliului Județean, a ajutat multe comune din Dolj să se dezvolte. Oriunde punem degetul pe harta județului, găsim cel puțin un proiect la realizarea căruia putem spune că, într-o mai mică sau mai mare măsură, ne-am oferit și noi sprijinul. Aici, la Gighera, PSD vă propune un om care știe administrație, care știe să elaboreze proiecte europene, un om preocupat pentru binele dumneavoastră.
Ne așteptăm la un scor foarte bun la Gighera și eu cred că, pe lângă primar și majoritatea în consiliul local, vom obține voturi foarte multe și pentru lista cu candidații PSD la consiliul județean”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Gighera, Ion Dăbuleanu, a apreciat că, având sprijinul formațiunii social-democrate, va reuși să se dezvolte localitatea. „Salut prezența domnului deputat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, pentru că a ales să vină la Gighera, oferind un mesaj de susținere a organizației județene pentru candidatura mea, dar și pentru echipa de aici. Este extraordinar de important pentru noi că, cu doar câteva zile înainte de scrutinul din 5 iunie, o echipă importantă de la vârful filialei, din care fac parte viitorii consilieri județeni, dar și domnul deputat Ion Călin, vine să ne ofere susținerea și sunt convins că împreună vom face lucruri prin care să îmbunătățim și să dezvoltăm comuna Gighera”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al comunei Gighera, Ion Dăbuleanu.
Florinel Stancu, candidat social-democrat la o funcție de consilier județean, a afirmat: „Suntem la Gighera pentru a ne exprima întregul sprijin pentru Ion Dăbuleanu, candidatul PSD pentru funcția de primar, un om în care credem și care, atâta timp cât a stat în fruntea localității, a dovedit că este preocupat de binele acestei comunități.
Realizările din timpul mandatului său de primar stau mărturie – școala, târgul, cele două cămine, iluminatul public sau apa. Experiența lui Ion Dăbuleanu îl califică să fie viitorul primar al comunei. Sunt sigur că vom câștiga alegerile la Gighera cu un scor foarte bun. Nu spun lucruri mari și știu că se poate.”
Președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată pe lista PSD pentru o funcție de consilier județean, a spus: „Vreau să-l felicit pe domnul Ion Dăbuleanu pentru că are în echipa de campanie atâtea femei, pe care le văd extrem de hotărâte să câștige alegerile. Sunt convinsă că doamnele știu ce au de făcut. Oamenii trebuie să înțeleagă că PSD reprezintă alternativa atât la Gighera, cât și pe plan național. Noi facem politica cetățeanului, așa că puteți merge cu fruntea sus să stați de vorbă cu oamenii. Pentru 5 iunie, trebuie să ne mobilizăm cu toții, dar știu că aveți puterea să câștigați alegerile detașat.”
Președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, a declarat: „Am venit special de la Craiova, să vă salutăm și să vă transmitem că noi respectăm oamenii și îi apreciem pe cei care știu să pună întreaga activitate în slujba cetățeanului. Domnul Ion Dăbuleanu, de a cărui prietenie mă bucur de foarte mulți ani, este exact gospodarul de care are atâta nevoie Gighera. Aveți toate motivele să-l votați pentru a deveni primar, dar și să votați echipa de consilieri PSD, care se află în spatele lui. Îmi doresc ca, în seara de 5 iunie, să ne spuneți că ați obținut cele mai multe voturi dintre comunele din Dolj pentru lista candidaților PSD pentru consiliul județean.”

Comandat de PSD Dolj. Executat de SC Oak Media SRL. CUI MANDATAR FINANCIAR: 2116002



1 COMENTARIU

  1. #1

Comments are closed.