DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Radu Preda, candidat PMP Dolj pentru un loc în Senatul României, a votat duminică și îi îndeamnă pe români să facă același lucru pentru „doar prin prezență mare putem conta”, consideră acesta.

„Am votat pentru Craiova, pentru Dolj și bineînțeles și pentru România. Trăim vremuri pe care, sincer, nu credeam că le vom simți atât de dur. Trăim într-o perioadă în care în politica românească se minte și se minte foarte mult. În politica românească nu se mai pune preț pe oameni, pe nevoile celor mulți, ba dimpotrivă totdeauna interesul este al celor puțini. De aceea îndemnul meu pentru români este să iasă, astăzi, la vot. Doar prin prezență mare putem conta! Toți suntem sătui de abuzurile comise în ultimele luni, de amenzi, de nehotărâre, de bâjbăială. Dezumanizarea a atins cote majore. Nu există nimeni care să se opună acestui guvern plin de îngâmfare și incompetență! Avem o șansă unică pentru a face diferența! Cu cât voturile se vor împărți la mai multe partide, cu atât puterea celor mari va scădea. Nu mai vrem dictatura!!! Vrem înțelegere și empatie și în aceste vremuri grele vrem să fim uniți, nu dezbinati! Doljul poate să aleagă oameni, nu liste de partid, nu sloganuri electorale, ci oameni care să îi reprezinte în Parlament”, a declarat Radu Preda la ieșirea din secția de votare. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.