Vibrația liberală pișcă Primăria Craiova

Vibrația liberală pișcă Primăria Craiova

950
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Reprezentanții PNL Dolj par să se trezească din amorțeală și anunță că de azi înainte vor fi cu ”tunurile” pe municipalitatea craioveană. Nu doar prin vocile consilierilor locali, în ședințele de la Primărie, ci și prin cele ale membrilor de partid, în conferințe de presă săptămânale. E nevoie, susțin liberalii, de ”transparență și viziune în deciziile pe care actuala conducere a orașului Craiova le ia”. Drept pentru care formațiunea penelistă de la Dolj vrea ca după fiecare întrunire a Consiliului Local Municipal să trateze și să analizeze în particular deciziile adoptate și să-și facă cunoscute propriile păreri față de ele. Mai ales că, în ultima vreme, unii dintre ei au fost acuzați că au cam uitat să facă opoziție. 

PNL Stroe si Badea

Ședința extraordinară a Consiliului Local Craiova de azi a dat tonul analizelor liberalilor vizavi de activitățile municipalității. Peneliștii, prin vocea consilierului local Pavel Badea, au făcut câteva remarci despre cum a decurs întâlnirea de la Primărie. Și nu numai. 

”Ședința de azi (joi, 11 decembrie 2014 n.r.) a durat mai puțin de 3 minute, iar consilierii locali au fost anunțați telefonic de această întâlnire pe data de 10 decembrie 2014, iar toate documentele au fost puse la dispoziția aleșilor locali tot în aceeași zi. Pe ordinea de zi au fost în principal propuneri de rectificare a Bugetului local și ale instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local. Punctul 2 pe ordinea de zi s-a referit la suplimentarea bugetului cu suma de 1.534.000 (350.000 Euro) în vederea demolării stadionului Ion Oblemenco pentru ca terenul, liber de sarcini,  să fie transferat către Compania Națională de Investiții liber de sarcini”, a explicat Pavel Badea.

 

În urma stadionului e posibil să rămână doar terenul viran

 

Referitor la subiectul demolării stadionului și reconstrucția lui sub o formă modernă, PNL a reiterat ideea că susține dezvoltarea oașului și nu se va opune acestui proiect, pe care îl consideră benefic pentru oraș. ”Transmitem, totuși, un semnal de alarmă referitor la includerea acestui proiect în bugetul pentru anul 2015. Există posibilitatea să fie demolat actualul stadion și să rămână doar terenul viran”, au punctat liberalii.

sedinta CLM

 

Orășelul copiilor arată a bâlci provincial

 

În altă ordine de idei, Pavel Badea a readus în discuție și modul în care Craiova se pregătește să devină capitală culturală europeană ”cu un orășel al copiilor ce arată mai mult a bâlci dintr-un oraș mic de provincie și obturează din punct de vedere vizual o clădire de cultură care arată foarte bine din punct de vedere vizual: Teatrul Național Marin Sorescu Craiova”.

 

Jenă publică: Craiovenii și turiștii n-au grupuri sanitare în centru

 

Repunctată a fost și solicitarea liberalului Badea de a fi înființate grupuri sanitare în zona centrală. ”PNL va face interpelări în fiecare ședință a Consiliului Local Craiova referitor la această problemă până când acest lucru se va rezolva. Este inadmisibil, de-a dreptul jenant că locuitorii orașului sau turiștii ce vizitează Craiova să nu aibă grupuri sanitare amenajate în centrul Craiovei”, a conchis Pavel Badea.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-02-2014
    Mesaje
    101

    sa va ia dracu,parca sunteti toti atinsi de ciuma,nu avem si noi pe iohanis local,intre nebuna si interlop!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2191

    mda asa este

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.