Victor Ponta conduce în sondaje cu peste 15 procente faţă de al...

Victor Ponta conduce în sondaje cu peste 15 procente faţă de al doilea clasat (P)

860
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Victor Ponta  este favorit în sondajele referitoare la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 2 noiembrie 2014. Cadidatul PSD la funcția de președinte se clasează în fruntea clasamentului, la peste 15 procente faţă de al doilea clasat care este Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, care a citat date din sondajul “Avangarde”.

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri prezidenţiale Victor Ponta ar avea 42%, iar Klaus Iohannis 28%, urmat de Tăriceanu 8%, Elena Udrea 5%, Meleşcanu 4% şi alţii. În turul doi, având în vedere că s-ar putea califica Victor Ponta şi Klaus Iohannis, scorul de 57%, la 43%, în favoare lui Victor Ponta.

”Şansele sunt foarte mari ca Victor Ponta să câştige alegerile, aşa cum arată sondajul.  Ne dorim ca Victor Ponta să câştige alegerile şi în turul 1, dar mai ales în turul 2, să avem un preşedinte al României un om tânăr, un om care uneşte, nu dezbină, un om care vrea să facă totul diferit faţă de ce a făcut Traian Băsescu. Pentru noi este interesant că domnul Iohannis face exact ce am văzut şi la Traian Băsescu şi anume că sfidează justiţia. Am văzut declaraţia domniei sale care spune că indiferent ce vor spune cei de la ANI, dacă este sau nu incompatibil, dânsul va merge mai departe cu campanie deşi cei din justiţie încă nu s-au pronunţat. Declaraţii de genul acesta am mai văzut doar la Traian Băsescu şi se pare că vom avea, probabil un turul doi intre Victor Ponta şi un Traian Băsescu cu altă faţă, indiferent că va fi Monica Macovei, Elena Udrea sau Klaus Iohannis. Toţi, cum se spune în popor: “se adapă de la acelaşi izvor””, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     22-03-2012
    Mesaje
    312

    Asta mai lipseste , ponta presedinte. Apropo, vad aici cateva personaje din lumea buna care sunt catalogati corupti (nu neg ca nu este asa) dar ponta unde este???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.