Business Center Sud Craiova oferă spre închiriere spații de birouri la prețuri...

Business Center Sud Craiova oferă spre închiriere spații de birouri la prețuri imbatabile

11.034
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Business Center Sud Craiova vine în întâmpinarea firmelor mici și a microîntreprinderilor şi oferă, la prețuri imbatabile, condiții profesioniste pentru afaceri, asigurând spaţii de birouri adecvate, din punctul de vedere al amplasării, dimensiunilor şi echipării, unde antreprenorii să-şi poată desfăşura activitatea într-un mediu profesionist. Totodată, Business Center pune la dispoziția celor interesați și o sală de conferințe la un preț inegalabil.

Business Center Sud Craiova a fost ridicat de municipalitatea craioveană printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, care a presupus realizarea unui spațiu (P+1) de 1,028,75 mp, dintre care 398,25 mp este suprafaţa destinată spațiilor de birouri și 91,80 mp suprafaţa unei Săli de Conferințe, toate destinate închirierii către firme. Centrul practică o politică de preț rezonabil care, pe de o parte, să asigure sustenabilitatea proiectului din perspectiva cheltuielilor de operare, iar pe de altă parte, să atingă obiectivul general al proiectului.

Business Center Sud oferă spre închiriere 13 spații de birouri și o sală de conferințe. Tariful pentru spatiile tip birou este de 8 euro/mp/lună, în care sunt incluse chiria spațiului, utilitățile consumate, servicii de pază, servicii de curățenie, servicii de întreținere a clădirii și locuri de parcare. Tariful practicat pentru Sala de Conferinte este de 10 euro/h, chiria și utilitățile fiind incluse în preț.

Spaţiile din interiorul Centrului de afaceri sunt structurate astfel: la Parter există 6 birouri, dintre care trei au o suprafață de 28,00 mp, două de 29,80 mp și unul de 27,00 mp. Tot la Parter se găsește și Sala de Conferințe, în suprafață de 91,80 mp. La etaj există 7 birouri, cu următoarele suprafețe: 32,10 mp; 28,80 mp; 47,60 mp; 32,15 mp; 28,90 mp; 27,90 mp și 30,20 mp. La exterior, clădirea dispune și de spații verzi, dar și de peste 1.000 mp de căi de acces, trotuare și 50 locuri de parcare.

Business Center Sud Craiova se alătură spațial, dar și funcțional, altor proiecte ale municipalității care se adresează direct mediului de afaceri, în special IMM-urilor, și anume: Centrului Multifuncțional Craiova – Pavilion Central; Centrului de Dezvoltare Tehnologică și Excelență în Afaceri și Centrului de Sprijin al Imm-urilor și Institutelor de Cercetare și Inovare. Toate se află în administrarea R.A.A.D.P.F.L. Craiova.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.centrulmultifunctionalcraiova.ro sau apelați numărul de telefon 0769.26.86.90 (Alina Voicu).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.