Candidatul PNL la primăria Craiova este susținut de primarul Oradei. Ilie Bolojan:...

Candidatul PNL la primăria Craiova este susținut de primarul Oradei. Ilie Bolojan: „Numai politicile de dreapta pot aduce bunăstare”

6.187
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, candidat PNL la funcția de primar al Craiovei a primit astăzi vizita unuia dintre cei mai de succes primari din țară: Ilie Bolojan, primarul Oradei. Bolojan a explicat cum a reușit să transforme orașul pe care îl conduce într-unul dintre polii economici ai țării. „Prima mea grijă, în 2008 când am devenit primar al Oradei, un oraș foarte puțin industrializat pentru că indusatria fusese distrusă, a fost să relansez economic orașul. Nicio investiție mare nu s-a realizat pe terenuri mici. Pentru o investiție mare este nevoie de un parc industrial mare de câteva sute de hectare, doar așa devii atractiv. Noi nu aveam atunci un parc industrial. Când am inființat primul parc industrial de 120 de hectare au inceput să apară investitori, acolo lucrează acum 5000 de oameni. Trei locuri de muncă în industrie însemană un loc de muncă în serviciile locale. Numai așa un oraș se poate dezvolta sănătos. Indiferent din ce punct de vedere am privi lucrurile, numai politicile liberale, de dreapta, pot aduce un adevărat progres şi bunăstare societăţii” a declarat Ilie Bolojan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Candidatul PNL pentru scaunul de edil al Craiovei spune că a stat de vorbă cu cetățenii care tocmai lipsa indusatrializării orașului i-au reclamat-o. „Reindustrializarea Craiovei este un obiectiv care se poate realiza doar printr-o economie elastică, energică și prin investiții. Trebuie să tranformărm Craiova într-un smart city. Trebuie să administrăm transparent cheltuielile publice și să reducem birocrația. Este nevoie de realizarea unui nou parc industrial în Craiova. Programul de dezvoltare pe care l-am pregătit cuprinde soluții pentru rezolvarea problemelor orașului de la aducerea de investitori, până la fluidizarea traficului și dezvoltarea tuturor cartierelor”, a spus Mario Ovidiu Oprea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.