CETATEA BANIEI A FOST CAPITALA MODEI

CETATEA BANIEI A FOST CAPITALA MODEI

4.793
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
 A XII-a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA a ajuns la final si cum,  ca la orice eveniment mare trebuie luate interviuri la “cald”, am stat de vorba cu mai multi invitati pe chipul carora se putea citi satisfactia de a participa la acest eveniment.
Dupa cum am fost obisnuiti de-a lungul anilor precedenti pe langa cele 200-250 locuri pe scaune, au mai fost prezente inca 2000 persoane in picioare, care doreau cu orice pret sa vada acest eveniment fashion si singurul din zona Olteniei.
Cele 12 fete ajunse in marea finala au dat dovada de o eleganta desavarsita, iar juriul a avut o sarcina destul de grea si anume aceea de a desemna castigatoarea Miss Royal Models Romania 2017.
Juriul de anul acesta a fost format din Ica DIACONU (manager ELECTROPUTERE PARC), Suzana PETRE (make up artist), Bogdan DUMITRESCU (hair style artist) si Ana Maria Loghin (Model Manager Attitude Models). Surpriza juriului a fost Raluca BADULESCU (regina de la pupitrul celei mai apreciate emisiuni de moda din Romania, “Bravo, ai stil!”).
Am reusit sa sustragem cateva cuvinte de la una din participante care ne spunea:  “Sunt foarte fericita ca am participat la acest eveniment si as repeta oricand aceasta experienta pentru ca a fost mult peste asteptarile mele si am ramas placut impresionata atat de orasul Craiova, de Beauty Camp, de orele de relaxare si colaborarea cu echipele de make-up si hair style, cat si de premiile oferite de sponsorii acestui eveniment…pe scurt:  FENOMENAL”.
Marele premiu de anul acesta a fost revendicat de Roxana CONSTANTINESCU, una din cele doua reprezentante ale orasului Craiova, care ne marturisea la finalul evenimentului: “Sunt foarte bucuroasa ca anul acesta mi-a fost acordata sansa de a participa la acest eveniment, deoarece am auzit doar cuvinte de lauda de la mai multe colege cum ca acest festival este unul foarte important atat in Romania cat si in afara tarii, oferind posibilitatea modelelor de a colabora cu diverse agentii importante din Europa ”.
Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc  au oferit publicului craiovean un festival de moda de exceptie, oferindu-le ocazia de a vedea in premiera colectiile fenomenale, pline de culoare si  eleganta, sclipire si rafinament ale unor designeri vestimentari consacrati, atat pe plan intern cat si pe plan extern.
Evenimentul si-a deschis portile cu o prezentare spectaculoasa semnata de Razvan CIOBANU care ne-a lasat impresia pret de cateva zeci de minute ca suntem in marile capitale ale modei internationale.
Au urmat apoi prezentarile semnate de Liliana Larisa Craciun, Urban Kids, Ambra Design by Cristina Iacomi, Yvette Design, No by Miss No si Cristina Cernei.
In PREMIERA in Romania anul acesta am avut prezenta in cadrul evenimentului colectia designerului KSENIJA VRBANIC venita din Croatia.
Am fost invitati de catre organizatori dupa eveniment in KORONA Music Club, pentru a sarbatori alaturi de ei  inca o editie incheiata cu succes a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.
Organizatorii evenimentului au dorit sa multumeasca oficial atat sponsorilor cat si partenerilor media fara de care nu ar fi fost posibila realizarea acestui festival de moda.
Cei de la de la OAK EVENTS – Cabine Foto au surprins cateva zambete in timpul festivalului – galerie foto aici
“Inca o editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA s-a incheiat, speram noi, cu success. Ne-am dorit si credem ca am si reusit sa aducem la Craiova cele mai importante nume ale designerilor dar si cele mai frumoase participante la concursul de frumusete. Multumim tuturor celor care s-au implicat in fiecare an in acest proiect pentru ca fara suportul lor acest eveniment nu ar fi fost posibil!” – Tom Cringureanu – General Manager – Royal Models Agency
Partenerii evenimentului au fost: Electroputere Parc, Club Korona, Redac, L’Art Sublime, Sevda Jewelry, Docara, Teilor Fine Jewellery, Oriflame, Car Fashion, Cofetaria Parc, Bld by Exclusive, Rat Craiova, Bes Romania, BBB Mobile, Printex, Floraria Trandafirii Veseli, Nitela, Secundar, Noela Style, Oak Events, Fotograf Liviu Mutila, Fotograf Costinel Mitrache, Media Tech Studio, ACL Stage Group, Imprimedia, Clinica Irina, Hotel Lido, Oltenia Ballroom, Evenimente Ideale, Galaxy Travel
Parteneri media ai evenimentului: Kiss Fm, Gazeta de Sud, Romania Fashion, Tele U Craiova, GTV Craiova, Jurnalul Olteniei, TVR Craiova, Craiova.ro, Ziarul Lupa, Alege Tv, Craiova Forum, Oltenia 24, 25h.ro, Royal Media, Jurnalul Romanesc, Oltenia News, Party Day&Night
 


2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-05-2017
    Mesaje
    0

    Pe bune ? Craiova capitala modei

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787
    Citat Mesaj initiat de Hitler.
    Pe bune ? Craiova capitala modei

    N-a ajuns nici la nivelul revistei Neckermann.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.