Comdata Group România, lider pe piaţa Business Process Outsourcing

Comdata Group România, lider pe piaţa Business Process Outsourcing

6,899
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Comdata Group România, companie multinaţională de prestigiu, este unul dintre leaderii de piaţă în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați, Pitești, Brăila și Buzău.

 

Grupul Comdata este prezent în România din 2008, având iniţial un centru în Bucureşti. A fuzionat cu firma românească IPS, cu sediul în Craiova, şi ulterior a deschis în total şapte centre operative. Compania este deţinută din 2016 de fondul de investiţii american Carlyle Group.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se număra printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.

Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.