DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1.00)

Comdata Group România este o companie multinaţională de prestigiu, deținută de fondul de investiţii american Carlyle Group, este unul dintre leaderii de piaţă în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați,Brăila, Pitești și Buzău.

Grupul Comdata este prezent în România din anul 2008 cu un centru în Bucureşti. A fuzionat ulterior cu firma românească IPS ce avea sediul în Craiova, şi ulterior a deschis în total şapte centre operative. Compania este deţinută din 2016 de fondul de investiţii american Carlyle Group.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se număra printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. În Dolj, Comdata este unul din pricipalii angajatori.  Compania a recrutat anul trecut peste 800 de persoane, mai mult decât gigantul american Oracle, cel mai mare angajator din industria de IT din România. 

Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.

Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.