COPIII ANGAJAȚILOR COMDATA CRAIOVA AU AVUT PARTE DE O PETRECERE DE VIS,...

COPIII ANGAJAȚILOR COMDATA CRAIOVA AU AVUT PARTE DE O PETRECERE DE VIS, DE 1 IUNIE!

18.893
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,33)

1 Iunie a fost sărbătorit în fiecare dintre cele 7 sedii Comdata Group din România. Astfel, copiii angajaților Comdata Group România s-au putut bucura de încă o zi de vis, acea zi de 1 Iunie în care sărbătorim, cu toții, copilăria!

Micuții de la Comdata Craiova au avut parte, astfel, de o super petrecere de 1 Iunie, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din Craiova! Timp de 2 ore, micuții noștri olteni s-au distrat la maxim, spre bucuria și fericirea părinților lor iar pozele vorbesc de la sine! https://www.facebook.com/pg/comdatacraiova/photos/?tab=album&album_id=2090441384548615

Comdata Group România, o companie multinaţională de prestigiu, deținută de fondul de investiţii american Carlyle Group, este unul dintre liderii de piaţă în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați,Brăila, Pitești și Buzău.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se număra printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. În Dolj, Comdata este unul din pricipalii angajatori. 

Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.

Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   25-02-2006
  Mesaje
  139

  Astia nu sunt cei care dau oameni afara ca nu vor sa faca ore suplimentare?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.