Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea...

Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea serviciilor”

4.531
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dr. IANOSI S.R.L.  derulează proiectul “Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea serviciilor”, finanţat prin Programul Operațional Regional/102/2/2/Îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri, în sectoarele competitive identificate în SNC, Cod SMIS proiect 111910.

Valoarea totală a proiectului este de 4,918,852.95 lei, dintre care asistenţa financiară nerambursabilă este de 3,488,004.98 lei.

Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administratiei Publice, iar Organismul Intermediar pentru regiunea SUD-VEST OLTENIA este Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Proiectul se implementează în Municipiul Craiova, județul Dolj. Perioada de implementare a început la data de 01.01.2017 și are termen de finalizare la data de 28.02.2020.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea competitivității companiei DR. IANOSI SRL prin achiziționarea de active noi, servicii de certificare/recertificare și servicii de internaționalizare a activității, în scopul extinderii și diversificării serviciilor prin achiziționarea a 60 de active corporale și 17 active necorporale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Dezvoltarea capacității de realizare a serviciilor prin achiziționarea, în maxim 24 de luni de la data semnării contractului de finanțare a:

-60 de active corporale (echipamente medicale, instalație panouri solare și echipamente IT)

-17 active necorporale (softuri pentru echipamente medicale, softuri pentru echipamentele IT)

-serviciu de certificare/recertificare produs/serviciu (RENAR) și management (ISO)

-serviciu pentru participare la târgul internațional de la Bologna (Esposanita)

  1. Dezvoltarea capacității administrative prin efectuarea judicioasă a procedurilor de achiziții (achiziția de active, software, servicii de certificare/recertificare, servicii de promovare și de consultanță) și prin realizarea rapoartelor de implementare/management pe toată perioadă de pregătire, implementare și sustenabilitate a proiectului
  2. Creșterea vizibilității companiei prin promovarea, în conformitate cu cerințele manualului de identitate vizuală, a proiectului, finanțatorului și programului de finanțare aferent pe perioadă de implementare și monitorizare a proiectului.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la proiectul “ Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea serviciilor”, persoana de contact este domnul dr. Ianosi Gabriel, manager de proiect, tel. 0722/654.547, e-mail: office@drianosi.ro.

DR. IANOSI SRL

Mun. Craiova, Str. Caracal nr. 28, Bloc CAMERA 4, jud. Dolj, România

 

 

 

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    125

    Un kkt probabil

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.